O asiya bulasmamak en iyisi simdilik

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Polis yani emniyet zaten valiliğe bağlı bir kurum aynı valilik emrinde çalışıyorlar ildeki en büyük amirleride vali, polis yazmasın valilik yazsın derken ne denmek istenmiş valiliklerde de Polisler görev yapıyor. O polis yazmasın bu polis yazsınmı demişler. Zaten kaymakamlığa ya da valiliğe gidiyor cezalar polis makbuzmu veriyor.

Polis yani emniyet zaten valiliğe bağlı bir kurum aynı valilik emrinde çalışıyorlar ildeki en büyük amirleride vali, polis yazmasın valilik yazsın derken ne denmek istenmiş valiliklerde de Polisler görev yapıyor. O polis yazmasın bu polis yazsınmı demişler. Zaten kaymakamlığa ya da valiliğe gidiyor cezalar polis makbuzmu veriyor.

Burada cezanın maliyeti yönündeki karmaşa ortadan kalkmış. Birde mesela dükkanlarda yazıyor maskesiz girilmez. O zaman da insanlarda sokak da maskesiz dolaşılır algısı oluyor. Bu konuda da uyarı yazıları olması gerekir, bu karar da iyi olmuş.

Polisin ceza kesmesi kısmına gelince burada aslında pek değişen bir şey yok. Daha önce den polis kimlik isteyip cezai işlem yapıyordu, bu sefer de tutanak için kimlik isteyecek. Aslında bu kısım kafa karıştırsa da aynı.

izin kağıdı ve arabası olanlar bol bol geziyor. Siz sanın ki herkez evde...

Arkiler ben de covid19 oldum galiba. Ne yapmak lazim? Bol c vitamini bol su, baska?

Arkiler ben de covid19 oldum galiba. Ne yapmak lazim? Bol c vitamini bol su, baska?

Multivitamin al, bağışıklığını kuvvetlendirsin. bu klasik soğuk algınlığı,grip için olan ilaçlar geçirmiyorsa evde antibiyotik varsa dene.

Birde Setilpiridinyum klorür içeren Agız bakım suyu (Gargara) al.
kaynak= Bilim dünyasında gargara tartışması

Netenyahu pfizer aşısındanmı olmuş

yaş tahtaya basmaz bunlar,yada halk aşı olsun diye aşı görünümlü serummu vurdurdu acaba

Geri
Üst Alt