İstanbul Valisi Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"Covid-19 salgını ikinci dalgasının zirve noktasını geride bıraktık. Hastanede yatan sayısı yüzde 40 oranında, yoğun bakımda yatan sayısı yüzde 25 oranında azaldı"
Sus be adam sus. Böyle konuşuyorsunuz sonra ortalık karışıyor gene. Sürekli teyakkuzda olmamız gereken bir düşmana karşı laubali cümleler kurmak halkı gevşekliğe sürükler.

Ben olsam sürekli karamsar açıklamalar yaparım.Bak bakalım o zaman millet nasıl olayın ciddiyetini kavrıyor?

İngiltere’den gurbetçiler akın akın Türkiye’ye dönmeye çalışıyormuş.Arkadaş dönüp şu illeti getirmeyin şuraya.Başka ülkeler üzerinden geliyorlar.İyi şeyleri Avrupada boktan şeyleri burada yaşamaktan vazgeçin.

Onların ben ecdadını

İngiltere’den gurbetçiler akın akın Türkiye’ye dönmeye çalışıyormuş.Arkadaş dönüp şu illeti getirmeyin şuraya.Başka ülkeler üzerinden geliyorlar.İyi şeyleri Avrupada boktan şeyleri burada yaşamaktan vazgeçin.

Aptallar virüsün buraya gelmeyeceğini sanıyor gelin gelin bizim canımızın kıymeti yok

Bagli olduğum hastane kurumu korona bonusu olarak bana 50 euro vermis. Bereket versin :D

Bagli olduğum hastane kurumu korona bonusu olarak bana 50 euro vermis. Bereket versin :D
Şu an systemically relevant olan bir meslek için çok az bence. Bizim gibi özel sektörde yer alan bir şirkette bile iki kere 300€ verdiler son 5 ayda.

Hastane personellerine şu zor zamanlar için devletin her ülkede büyük kıyak geçmesi lazım maddi olarak kesinlikle.

sent via GSC

Geri
Üst Alt