Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.843
- 102.022
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsunÇok yüksek ihtimalle 2.defa covidi gecirmis bulunuyorum. Yuksek ates halsizlik beldeki anlamsiz sinir agrilari bitti gibi. Tat alma ve koku alma yari yariya azaldi toparliyor o da yavastan.
geçmiş olsun rengim.Çok yüksek ihtimalle 2.defa covidi gecirmis bulunuyorum. Yuksek ates halsizlik beldeki anlamsiz sinir agrilari bitti gibi. Tat alma ve koku alma yari yariya azaldi toparliyor o da yavastan.
Çok yüksek ihtimalle 2.defa covidi gecirmis bulunuyorum. Yuksek ates halsizlik beldeki anlamsiz sinir agrilari bitti gibi. Tat alma ve koku alma yari yariya azaldi toparliyor o da yavastan.
1 hafta oluyor testim pozitif çıkalı. Favicovir sayesinde sahip olduğum hafif semptomlar bile kayboldu ilk birkaç günden. Diğer ilaçları bilmem ama verilen Favicovir'i kesinlikle kullanın. (Karaciğer probleminiz vs. varsa doktorunuza danışın tabi) Dozu ağır gözükebilir, bünyeyi de biraz yoruyor. Ama virüsün çoğalmasını direkt engelliyor. Ek olarak kan sulandırıcı, C ve D vitamini aldım. Şu ana kadar hiçbir şikayetim yok. Umuyorum hafta sonuna kadar negatife döner.
wuhan'a yollasaydik covidsiz gezerdin gibi duruyorÇok yüksek ihtimalle 2.defa covidi gecirmis bulunuyorum. Yuksek ates halsizlik beldeki anlamsiz sinir agrilari bitti gibi. Tat alma ve koku alma yari yariya azaldi toparliyor o da yavastan.
Kış uykusunamı yatsak napsakSağolun renktaşlar yaza kadar evden çıkmayı düşünmüyorum artık![]()
Çok geçmiş olsun. Bir öncekini ne zaman geçirmiştin?
Fahrettin başkanımız calisiyor.
geçmiş olsun renktaş. favicovirle favire aynı ilaç sanırım.
bu kan sulandırıcıyı bir ay 45 gün falan kullanmak gerekiyormuş..doğrumudur
mrna mesajcıdır abiToktor Jr. Mrna hücrelerin yapısını değiştiren bir şey değil mi? Çalışmasını filan
sen kime vurdurcan?Perincek hangi asiyi yaptiriyorsa onu yaptirin
ona ben karar vermemsen kime vurdurcan?