- 21 Ocak 2010
- 72.762
- 51.200
- 5.003
forumun yarısı pozitifmiş meğer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yaw benim annemde babamda yakalandi bu illete, sadece gordugum haberleri paylasiyorumSen "koronavirüs yok; abartılıyor" diyen arkadaştın değil mi?
Geçmiş olsun :rose:Cumadan beri pozitif olarak evdeyim, bacak agrıları şikayetimden test vermiştim. Başka belirtim yok, bacak agrılarım devam ediyor ama parol ile kesebiliyorum. İnşallah başka belirtim olmaz da böyle geçer gider. Ayrıca agrılar normal bir agrı degil, daha önce hiç böyle agrı çekmemiştim
İnsanları hedef göstermekten vazgeçelimSen "koronavirüs yok; abartılıyor" diyen arkadaştın değil mi?

Cumadan beri pozitif olarak evdeyim, bacak agrıları şikayetimden test vermiştim. Başka belirtim yok, bacak agrılarım devam ediyor ama parol ile kesebiliyorum. İnşallah başka belirtim olmaz da böyle geçer gider. Ayrıca agrılar normal bir agrı degil, daha önce hiç böyle agrı çekmemiştim
@Melih Sönmez HIV + miş. Herhangi bir tedavi gerekir mi hocam?forumun yarısı pozitifmiş meğer

@Melih Sönmez HIV + miş. Herhangi bir tedavi gerekir mi hocam?
Hande Yener'in bir sarkisini takdim edelim kendisine @Emrah DuvarŞemsiye tedavisini öneririm böyle bir durumda
Hangisi smodum?Hande Yener'in bir sarkisini takdim edelim kendisine @Emrah Duvar
her kusa bir yuva gereklidir...Hangisi smodum?
Geçmiş olsun renktaş.
Ailede romatizma var mı ?
Pozitif olman artık doğal karşılanıyor, bir de romatizma'ya baktır derim.
Gscimbom