grip nezle diye gidicem sonra covid diyecekler. sonrasında gelsin günde 20-25 hap. kalp krizleri, kalp problemleri, kalıcı sağlık problemleri yapan covid ilaçları yerine alerji yapan antibiyotiği tercih ederim.
25 senedir ağırlaşan griplerimizi geçiren antibiyotik ne olduysa son 3-5 senedir kötü çocuk oldu niyeyse.
Bilmediğiniz terminolojiyle ilgili insanlara öneride bulunmayın lütfen.Grip(influenza) bir virüstür,antibiyotiklerin bunun tedavisinde hiçbir faydası yoktur.Aksine gereksiz antibiyotik kullanımı bakterilerin direnç geliştirmesine katkıda bulunmuş olur,vücudumuzdaki yararlı bakterileri de öldürebilir,başka ciddi yan etkiler de gelişebilir.

Öyle masum ilaçlar değiller yani,zaten bu gereksiz kullanımın önüne geçmek amacıyla da reçetesiz alınamıyorlar artık.Reçetesiz alınamayan bir ilaçla ilgili de kullanım tavsiyesi vermek çok doğru olmasa gerek diye düşünüyorum

Küfürlerin yeni hedefi İngilizler olacak herhalde. Hele de kürk çiftliği mevzusu doğru çıkarsa.

Böyle giderse bu virüs bitmez zaten.
Valla reis ölmüşüz ağlayanımız yok anlaşılan o ki. Zaten 1 yıldır domaldık vur da bitsin diye ama bu double penetration istiyor sanırım.

1 hafta oluyor testim pozitif çıkalı. Favicovir sayesinde sahip olduğum hafif semptomlar bile kayboldu ilk birkaç günden. Diğer ilaçları bilmem ama verilen Favicovir'i kesinlikle kullanın. (Karaciğer probleminiz vs. varsa doktorunuza danışın tabi) Dozu ağır gözükebilir, bünyeyi de biraz yoruyor. Ama virüsün çoğalmasını direkt engelliyor. Ek olarak kan sulandırıcı, C ve D vitamini aldım. Şu ana kadar hiçbir şikayetim yok. Umuyorum hafta sonuna kadar negatife döner.

1 hafta oluyor testim pozitif çıkalı. Favicovir sayesinde sahip olduğum hafif semptomlar bile kayboldu ilk birkaç günden. Diğer ilaçları bilmem ama verilen Favicovir'i kesinlikle kullanın. (Karaciğer probleminiz vs. varsa doktorunuza danışın tabi) Dozu ağır gözükebilir, bünyeyi de biraz yoruyor. Ama virüsün çoğalmasını direkt engelliyor. Ek olarak kan sulandırıcı, C ve D vitamini aldım. Şu ana kadar hiçbir şikayetim yok. Umuyorum hafta sonuna kadar negatife döner.
Geçmiş olsun :rose:

Bilime güveniyorum da insanoğlu dangalak. İneğe, köpeğe tecavüz edeninden tut da çiğ çiğ hamam böceği yiyene kadar her tür yaratık var. Önünde aşı sayesinde önlenmiş tonla hastalık varken hala aşı karşıtı kampanya düzenleyeni de bunlara dahil.

Toplum içine karışmayacak, evde oturacaksan def ol git aşı da olma, böcek de ye, kendi bokunu da yediklerine sos yap beni ilgilendirmez ama senin sorumsuzluğunun cezasını milyon değil milyarlar çekebilir görüldüğü üzere. Çin'in salgın başladıktan epey sonra canlı hayvan pazarıyla ilgili düzenleme yaptığı geldi aklıma bak gene şimdi. Lisede Milli Güvenlik dersimize giren Üsteğmenin harika seslenmesi geldi aklıma.

-Ustrupsuz kadın satıcıları (biplenmemiş hali).

Favir oksurugu kesiyor 2-3 gunde. Etkili bir ilac. Gecmis olsun

Cumadan beri pozitif olarak evdeyim, bacak agrıları şikayetimden test vermiştim. Başka belirtim yok, bacak agrılarım devam ediyor ama parol ile kesebiliyorum. İnşallah başka belirtim olmaz da böyle geçer gider. Ayrıca agrılar normal bir agrı degil, daha önce hiç böyle agrı çekmemiştim

grip nezle diye gidicem sonra covid diyecekler. sonrasında gelsin günde 20-25 hap. kalp krizleri, kalp problemleri, kalıcı sağlık problemleri yapan covid ilaçları yerine alerji yapan antibiyotiği tercih ederim.
25 senedir ağırlaşan griplerimizi geçiren antibiyotik ne olduysa son 3-5 senedir kötü çocuk oldu niyeyse.
Zır cahilsin. Antibiyotik nedir?
Zararları nedir bilmiyorsun, gelmiş ahkam kesiyorsun.
Eskiden lobotomi de iyiydi ve tedavi için kullanılıyordu. Tavsiye ederim.

Cumadan beri pozitif olarak evdeyim, bacak agrıları şikayetimden test vermiştim. Başka belirtim yok, bacak agrılarım devam ediyor ama parol ile kesebiliyorum. İnşallah başka belirtim olmaz da böyle geçer gider. Ayrıca agrılar normal bir agrı degil, daha önce hiç böyle agrı çekmemiştim

Geçmiş olsun.

Hay sizin yapacağınız işin… - Bolu Takip Gazetesi

Geri
Üst Alt