Evde yılbaşı için toplanmak yasak ancak otellerde kutlamak serbest.Soran olursa kapanma var önlem aldık dersiniz.Yazın tatil kredisi üzerine şimdi de bu çok ilginç.Turizm bakanının otel zincirlerinin olmasıyla ne alakası var değil mi arkadaşlar.

Cumadan beri pozitif olarak evdeyim, bacak agrıları şikayetimden test vermiştim. Başka belirtim yok, bacak agrılarım devam ediyor ama parol ile kesebiliyorum. İnşallah başka belirtim olmaz da böyle geçer gider. Ayrıca agrılar normal bir agrı degil, daha önce hiç böyle agrı çekmemiştim
Geçmiş olsun :rose:

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Hasöksüz, koronavirüsün İngiltere'de mutasyona uğramasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. "Türkiye'de mutasyon saptandı mı?" sorusuna da yanıt veren Hasöksüz, "Mutasyon saptanmadı. Diğer ülkelerce de bildirilmedi. Aşıları etkileyecek boyutta değil" dedi.

:tbr:

Cumadan beri pozitif olarak evdeyim, bacak agrıları şikayetimden test vermiştim. Başka belirtim yok, bacak agrılarım devam ediyor ama parol ile kesebiliyorum. İnşallah başka belirtim olmaz da böyle geçer gider. Ayrıca agrılar normal bir agrı degil, daha önce hiç böyle agrı çekmemiştim

Geçmiş olsun renktaş.
Ailede romatizma var mı ?
Pozitif olman artık doğal karşılanıyor, bir de romatizma'ya baktır derim.

Gscimbom

Geri
Üst Alt