Aşı yaptırmayanlara aşı yaptırmayacağız demiş sigaradan sarı bıyıklı hekimimiz.

Ben bir vatan hainiyim o zaman. Kızı allahtan öncesinde almıştık

Herif profesör olmus ama adam olamamis. Yazik.

gene saçmalamaya başladılar

Bi yerde haklı aslında. Aşı vurdurmayan her şahıs virüsün yayılmasına katkıda bulunup ülkenin daha da etkilenmesine neden olacak. Bu mantıkla doğru söylem.

Tırsmayın kimsenin size kıçı kırık aşıyla zarar verecek hali yok. Koskoca milyar dolarlık şirketlerden kan alırlar zaten saçma sapan yan etkiler olursa. O riske giremezler.

Helal hoca

Bi yerde haklı aslında. Aşı vurdurmayan her şahıs virüsün yayılmasına katkıda bulunup ülkenin daha da etkilenmesine neden olacak. Bu mantıkla doğru söylem.

Tırsmayın kimsenin size kıçı kırık aşıyla zarar verecek hali yok. Koskoca milyar dolarlık şirketlerden kan alırlar zaten saçma sapan yan etkiler olursa. O riske giremezler.

Helal hoca
ben sağlık çalışanı olarak vurdurtacağım herkes vurdurtsa iyi olur ama böyle sözlerle olmaz yumuşak dille anlatmak lazım

ben sağlık çalışanı olarak vurdurtacağım herkes vurdurtsa iyi olur ama böyle sözlerle olmaz yumuşak dille anlatmak lazım
Ya tüm dünyanın takip ettipi bir aşı. Ki bilirsin sen tıp dünyasında bu denetimler çok katı değil mi? Aşı vurdurmayacağım demek neyin kafası anlamıyorum ya

Ya tüm dünyanın takip ettipi bir aşı. Ki bilirsin sen tıp dünyasında bu denetimler çok katı değil mi? Aşı vurdurmayacağım demek neyin kafası anlamıyorum ya

Bunca skandaldan sonra milletin şupheyle yaklaşmasi normal degil mi yav
Guvenebiliyor musun cidden sen bunlara
Guveniyorsan sana birazdan mail aticam iphone cekilisi var kazanabilirsin
kredi karti bilgilerini girmen ve smsle gelen sifreyi yollaman lazim sadece

Bunca skandaldan sonra milletin şupheyle yaklaşmasi normal degil mi yav
Guvenebiliyor musun cidden sen bunlara
Guveniyorsan sana birazdan mail aticam iphone cekilisi var kazanabilirsin
kredi karti bilgilerini girmen ve smsle gelen sifreyi yollaman lazim sadece
1 milyon kişi çinde vurdurtmuş samicim sıkıntı çıkmamış

Geri
Üst Alt