Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
günümüzde insanlara vatan haini demek ne kdr kolay oldu yaw.
aşı yaptırmayanlarda vatan haini, kesin bilgiymiş.
İnsan haklarına aykırı bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
günümüzde insanlara vatan haini demek ne kdr kolay oldu yaw.
aşı yaptırmayanlarda vatan haini, kesin bilgiymiş.
gene saçmalamaya başladılar
forumda güzel bir katılımla bugün aşı vurulma şansınız olsa vurdurur musunuz anketi güzel olurduKiz vermeyecegiz nedir. Asi olmak istemeyen kizlarada mi vermeyeceksin. Beynini aldirmis demekki gecmis olsun
Boşuna vaka sayıları düşmüyor hafifler benceyılbasından sonra yasaklar hafiflemeye baslarmı acaba

gene saçmalamaya başladılar
ben sağlık çalışanı olarak vurdurtacağım herkes vurdurtsa iyi olur ama böyle sözlerle olmaz yumuşak dille anlatmak lazımBi yerde haklı aslında. Aşı vurdurmayan her şahıs virüsün yayılmasına katkıda bulunup ülkenin daha da etkilenmesine neden olacak. Bu mantıkla doğru söylem.
Tırsmayın kimsenin size kıçı kırık aşıyla zarar verecek hali yok. Koskoca milyar dolarlık şirketlerden kan alırlar zaten saçma sapan yan etkiler olursa. O riske giremezler.
Helal hoca
Ya tüm dünyanın takip ettipi bir aşı. Ki bilirsin sen tıp dünyasında bu denetimler çok katı değil mi? Aşı vurdurmayacağım demek neyin kafası anlamıyorum yaben sağlık çalışanı olarak vurdurtacağım herkes vurdurtsa iyi olur ama böyle sözlerle olmaz yumuşak dille anlatmak lazım
çini vurdurmayıp mayısta erciyesi deneyecekler galiba hahahahahahaYa tüm dünyanın takip ettipi bir aşı. Ki bilirsin sen tıp dünyasında bu denetimler çok katı değil mi? Aşı vurdurmayacağım demek neyin kafası anlamıyorum ya
Ya tüm dünyanın takip ettipi bir aşı. Ki bilirsin sen tıp dünyasında bu denetimler çok katı değil mi? Aşı vurdurmayacağım demek neyin kafası anlamıyorum ya
Vurduracagim demeyin huylaniyorum.Ya tüm dünyanın takip ettipi bir aşı. Ki bilirsin sen tıp dünyasında bu denetimler çok katı değil mi? Aşı vurdurmayacağım demek neyin kafası anlamıyorum ya
Çin daha güvenilir geliyor kulağa. Erciyes üniversitesi ne ola ki aşı yapacak yav hem de güvenilirçini vurdurmayıp mayısta erciyesi deneyecekler galiba hahahahahaha
1 milyon kişi çinde vurdurtmuş samicim sıkıntı çıkmamışBunca skandaldan sonra milletin şupheyle yaklaşmasi normal degil mi yav
Guvenebiliyor musun cidden sen bunlara
Guveniyorsan sana birazdan mail aticam iphone cekilisi var kazanabilirsin
kredi karti bilgilerini girmen ve smsle gelen sifreyi yollaman lazim sadece
Ama işte @Sami Karakoç reis büyük resim ustası oldu artık1 milyon kişi çinde vurdurtmuş samicim sıkıntı çıkmamış

1 milyon kişi çinde vurdurtmuş samicim sıkıntı çıkmamış