Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.861
- 102.045
- 5.238
heee aman sağlığı yerinde olsundaadminlerle takıştı girmem daha da dedi sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
heee aman sağlığı yerinde olsundaadminlerle takıştı girmem daha da dedi sanırım
Kimheee aman sağlığı yerinde olsunda
Sertan dayı
Okuyaydın bir içeriğini.![]()
Çin'den Türkiye'ye gelen aşı Çin'de yasak!
Çin'in İstanbul Başkonsolosu Cui Wei, Çin'den bugün Türkiye'ye getirilen koronavirüs aşısının Çin'de kullanımının yasak olduğunu açıkladı.www.habervakti.com
Bu dogru mu ya
Okudum icerigi de orada faz calismalari da mi yapilmiyor ulan. Bir de brezilya neden surekli erteliyor faz3üOkuyaydın bir içeriğini.
Şu an tüm aşılar yasak zaten aslında. Acil kullanım durumu olduğu için devlet kullanabiliyor sadece.
O başlığı atan haber sitesinin sahibini içeri almaları gerekiyor. İfade özgürlüğü değil bu.
Çin 1 milyon vatandaşına uygulamış aşıyı sanırım
Ertelemiyor. Diğer ülkelerden gelecek verilerle birleştirmek için bekletiliyor diye okudum.Okudum icerigi de orada faz calismalari da mi yapilmiyor ulan. Bir de brezilya neden surekli erteliyor faz3ü
Güvenmiyor musun sen de?Çin için 1 milyon kişi deney grubunu falan ifade ediyordur.
Senin guvendigin bir seye guvenmiyoruz biz.Güvenmiyor musun sen de?
Öyle ya da böyle o iğnenin ucu girecek sana daSenin guvendigin bir seye guvenmiyoruz biz.
80 bin vaka 4 bin ölüm açıklayan, 1 yıldır dünyanın ebesine atlayan ülkeye güvenmiyorum evet.Güvenmiyor musun sen de?
Sinovac firmasının 6 aşısı bulunuyormuş piyasada ve hiçbirinin ekstrem bir yan etkisi görülmemiş. 93 yılından beri de hiçbir skandala karışmamış.80 bin vaka 4 bin ölüm açıklayan, 1 yıldır dünyanın ebesine atlayan ülkeye güvenmiyorum evet.
Sinovac aşısı nedir, aşı çalışmaları nasıl yapılıyor ve daha fazlası içinSinovac firmasının 6 aşısı bulunuyormuş piyasada ve hiçbirinin ekstrem bir yan etkisi görülmemiş. 93 yılından beri de hiçbir skandala karışmamış.
J&J misal
![]()
Johnson & Johnson, 'İlaçlar memelerimi büyüttü' diyen erkeğe 8 milyar dolar tazminat ödeyecek
Johnson & Johnson'ın başı yine açılan bir dava ile dertte. Daha önce de ürettikleri bebek pudrası ile ilgili hakkında dava açılan şirket, bu kez de 'ilaçlar memelerimi büyüttü' diyen bir erkek hastanın açtığı davada yüklü bir tazminata mahkum edildi. 8 milyar dolarlık tazminat kararının aynı...www.sozcu.com.tr
![]()
Johnson & Johnson 572 milyon dolar tazminat ödeyecek
ABD'nin Oklahoma eyaleti, eyaletteki "opioid" krizinde rolü olduğu gerekçesiyle ecza devi Johnson & Johnson'a açılan davadan 572 milyon dolar tazminat kazandı. - Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr
Ya da herkesin bayılıp bittiği Pfizer
![]()
Pfizer'e rekor ceza | NTV Haber
Dünyanın en büyük ilaç şirketi Pfızer, 2.3 milyar dolarlık rekor tazminat ödemeye mahkum edildi.www.ntv.com.tr