Bu dogru mu ya
Okuyaydın bir içeriğini.

Şu an tüm aşılar yasak zaten aslında. Acil kullanım durumu olduğu için devlet kullanabiliyor sadece.

O başlığı atan haber sitesinin sahibini içeri almaları gerekiyor. İfade özgürlüğü değil bu.

Çin 1 milyon vatandaşına uygulamış aşıyı sanırım

Okuyaydın bir içeriğini.

Şu an tüm aşılar yasak zaten aslında. Acil kullanım durumu olduğu için devlet kullanabiliyor sadece.

O başlığı atan haber sitesinin sahibini içeri almaları gerekiyor. İfade özgürlüğü değil bu.

Çin 1 milyon vatandaşına uygulamış aşıyı sanırım
Okudum icerigi de orada faz calismalari da mi yapilmiyor ulan. Bir de brezilya neden surekli erteliyor faz3ü

Okudum icerigi de orada faz calismalari da mi yapilmiyor ulan. Bir de brezilya neden surekli erteliyor faz3ü
Ertelemiyor. Diğer ülkelerden gelecek verilerle birleştirmek için bekletiliyor diye okudum.

Çin kendi ülkesinde 1 milyon kişiye vurdu diyorum nasıl yapılmıyor sence? :D

Vurdurun geçin ya kasmayın bu kadar.

Mrna aşılarına göre daha güvenli bana kalırsa. En azından yıllardır bilinen ve uygulanan bir üretim yolu

Çin için 1 milyon kişi deney grubunu falan ifade ediyordur.

80 bin vaka 4 bin ölüm açıklayan, 1 yıldır dünyanın ebesine atlayan ülkeye güvenmiyorum evet.
Sinovac firmasının 6 aşısı bulunuyormuş piyasada ve hiçbirinin ekstrem bir yan etkisi görülmemiş. 93 yılından beri de hiçbir skandala karışmamış.

J&J misal

Ya da herkesin bayılıp bittiği Pfizer

Sinovac firmasının 6 aşısı bulunuyormuş piyasada ve hiçbirinin ekstrem bir yan etkisi görülmemiş. 93 yılından beri de hiçbir skandala karışmamış.

J&J misal

Ya da herkesin bayılıp bittiği Pfizer

Sinovac aşısı nedir, aşı çalışmaları nasıl yapılıyor ve daha fazlası için

Moderna Abd %94 , Pfizer Almanya %95 koruma sağlandığı saptanmış şu ana kadar. Sinovac yani Çin aşısıyla ilgili arama yaptığımda Türk yetkililerin açıklamaları çıkıyor ilk sayfada :D

Geri
Üst Alt