Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.664
- 40.376
- 3.413
Hamd olsun ben atlattim. Kokuyu %30 tadida %50 lerde aliyorum şu anAllah rahmet eylesin
Sen ne durumdasin ustat hastalik bakimindan?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamd olsun ben atlattim. Kokuyu %30 tadida %50 lerde aliyorum şu anAllah rahmet eylesin
Sen ne durumdasin ustat hastalik bakimindan?
Inna lillahi ve inna ileyhi raciun. Babam Bekir Unsal dun ögle saatlerinde hakkin rahmetine kavuştu. Herkesten babam icin bir fatiha isterim
Çok fazla ikram ediliyor anlamında kullandım yav o kadar değil tabi.Nasıl yani normal zaman bu miktarda mı kavurma yiyordun biraz fazla değil mi
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, sabır diliyorum bütün aileye.Inna lillahi ve inna ileyhi raciun. Babam Bekir Unsal dun ögle saatlerinde hakkin rahmetine kavuştu. Herkesten babam icin bir fatiha isterim
Inna lillahi ve inna ileyhi raciun. Babam Bekir Unsal dun ögle saatlerinde hakkin rahmetine kavuştu. Herkesten babam icin bir fatiha isterim
Başın sağolsun kardeşim. Allag yardımcınız olsun..Inna lillahi ve inna ileyhi raciun. Babam Bekir Unsal dun ögle saatlerinde hakkin rahmetine kavuştu. Herkesten babam icin bir fatiha isterim
allah rahmet eylesin sana da geçmiş olsunInna lillahi ve inna ileyhi raciun. Babam Bekir Unsal dun ögle saatlerinde hakkin rahmetine kavuştu. Herkesten babam icin bir fatiha isterim
Ben yaptırip tatillerde ve ileride emekli olursam ins oturmak icin şehir hayatı bana göre degilnerden
nerden aldın köy evini keşke ben de alsaydım şimdi fiyatlar fırladı korona fırsatçıları yine götürdü malı
![]()
Willem Engel derde op kieslijst Vrij en Sociaal Nederland
De voorman van actiegroep Viruswaarheid gaat de politiek in bij de partij die zich meer ziet als een volksbeweging.nos.nl
@Ibrahim Özveren @Hakan Duz
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun.Inna lillahi ve inna ileyhi raciun. Babam Bekir Unsal dun ögle saatlerinde hakkin rahmetine kavuştu. Herkesten babam icin bir fatiha isterim
Allah rahmet eylesin başın sağ olsunInna lillahi ve inna ileyhi raciun. Babam Bekir Unsal dun ögle saatlerinde hakkin rahmetine kavuştu. Herkesten babam icin bir fatiha isterim
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsunInna lillahi ve inna ileyhi raciun. Babam Bekir Unsal dun ögle saatlerinde hakkin rahmetine kavuştu. Herkesten babam icin bir fatiha isterim
Başınız sağolsun Allah Ahmet eylesinInna lillahi ve inna ileyhi raciun. Babam Bekir Unsal dun ögle saatlerinde hakkin rahmetine kavuştu. Herkesten babam icin bir fatiha isterim

Başın sağolsun renkdaş...Inna lillahi ve inna ileyhi raciun. Babam Bekir Unsal dun ögle saatlerinde hakkin rahmetine kavuştu. Herkesten babam icin bir fatiha isterim