Aile sağlık merkezlerinde olabileceksiniz dediler de,

Bu kadar az sayıda aşı kime yeticek, sağlık çalışanları yoğun bakımdakiler ve huzur evleri aşılansa bu aşı nasıl aile merkezine gelecek

Aile sağlık merkezlerinde olabileceksiniz dediler de,

Bu kadar az sayıda aşı kime yeticek, sağlık çalışanları yoğun bakımdakiler ve huzur evleri aşılansa bu aşı nasıl aile merkezine gelecek

Zamanla ek aşılar gelir sanki super modum. Risk stratifikasyonuna gore suan sadece en hassas ve bu asilara muhtac kisilere vururlar. Oyle bir strateji olmasi gerekir. Turkiyede nasil tabi bilmiyorum. Hollandada mesela subat - mart aylarina kadar en yaşlı ve kronik hastalara sunulacak olan aşı yaz aylarina doğru saglikli genc nüfusa vurulacsk

Zamanla ek aşılar gelir sanki super modum. Risk stratifikasyonuna gore suan sadece en hassas ve bu asilara muhtac kisilere vururlar. Oyle bir strateji olmasi gerekir. Turkiyede nasil tabi bilmiyorum. Hollandada mesela subat - mart aylarina kadar en yaşlı ve kronik hastalara sunulacak olan aşı yaz aylarina doğru saglikli genc nüfusa vurulacsk
Dün radyoda dinledim Hollanda hükümeti parlemento tarafından ağır şekilde eleştiriliyormuş galiba, bu aşıların daha önce vurulmamasından şikayetçilermiş. Normal aşılama 2 gün sonra başlıyormuş aslında erken tarihe çekmişler doğru mu

Ek aşılar inşallah kısa sürede gelir, genç insanlarda ölüyo bu lanet virüsten, kime ne olacağı belli değil. Toplumun çoğunluğu aşılansa rahatlar ortalık.

alman saglik bakani 2021 yilinda garanti altina alinan asi sayisini acikladi

50 milyon moderna
90 milyon biontech

simdiye kadar 417.060 kisi asi oldu

rgftjzhuki.webp

Renktaş Almanya'da sayılar neden bu kadar fazla? Halk dikkat etmiyor mu? Sağlık Bakanı çıkıp demiyor mu maske, mesafe, hijyen diye?

Bu virüs meselesi iyice azdığında kendimce Hindistan, Pakistan, Endonezya vs gibi ülkelerin perişan olacağını Avrupa ülkelerinin daha rahat atlatacağını ön görmüştüm. Anelizime eşşekler sıçsın.

Cünkü Almanya da da yeterince aptal ve cahil insan var. Son aylarda bol bol protesto yaptilar, maske takma karsiti büyük bir grup var. Maske takmak istemiyoruz bu bizim en dogal hakkimizdir diyorlar.

Yani uzun lafin kisasi. Insan isterse batili olsun isterse dogulu, bu aptallik ve cahilligi pek etkilemiyor.

Dün radyoda dinledim Hollanda hükümeti parlemento tarafından ağır şekilde eleştiriliyormuş galiba, bu aşıların daha önce vurulmamasından şikayetçilermiş. Normal aşılama 2 gün sonra başlıyormuş aslında erken tarihe çekmişler doğru mu

Ek aşılar inşallah kısa sürede gelir, genç insanlarda ölüyo bu lanet virüsten, kime ne olacağı belli değil. Toplumun çoğunluğu aşılansa rahatlar ortalık.

Cok dogru. Avrupa Birliginde ayni anda asilama yapilmasina karar verilmisti aslinda. Zaten aşılar AB tarafından butun ulkeler icin temin edildi. Ama Hollanda obur ulkelere nazaran 2 hafta daha gec başladı. Hukumet gercekten rezil yönetiyor bu süreci. Hayirlisi olsun, cekilecek gibi degil

Bu akşam çin aşısının 3. faz sonuçları açıklanacakmış Brezilya'da.

Geri
Üst Alt