- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
o nasıl oluyo? Neresine koycam? Zaten boğuyor maske peçete iyice boğacak. Direkt sivilce çıkıyor ya 3-4 tane 2-3+ saatten sonra. Hiç sekmiyor.maske altına peçete koy
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o nasıl oluyo? Neresine koycam? Zaten boğuyor maske peçete iyice boğacak. Direkt sivilce çıkıyor ya 3-4 tane 2-3+ saatten sonra. Hiç sekmiyor.maske altına peçete koy
bilemedim ya ama havasızlıktan illaki olur diye düşündüm şimdi deo nasıl oluyo? Neresine koycam? Zaten boğuyor maske peçete iyice boğacak. Direkt sivilce çıkıyor ya 3-4 tane 2-3+ saatten sonra. Hiç sekmiyor.
yok gibi yan etki gerçi yaşlılara yeni yapılıyor 3 5 güne düşer medyayaAşının yan etki gösterdiği birileri olmuş mu haberlere yansıdı mı?
Asilama grafigi. Almanya ve hollanda cok yavas ilerliyor
Almanya gunluk ortalama 30k hollanda 5k civarinda asilama yapiyormus. Hollanda totalde 100k asilama yapms
şu boktan maskelere alerjim var galiba. Şakak tarafımda sivilce yapıyor 2-3 saat civarı kullanımda. 3-4 aydır farkındayım ama hala çözüm bulamadım. Kırmızı saçma sapan hep aynı yerlerde.
@Ibrahim Özveren sorunumu çözersin sen reis
Abi benim anlamadığım şey maskenin suratı kapamadığı bölümde çıkıyor sivilceler. Alerjik olduğu beli.Hanim ayni sorundan muzdarip. Maskeyi fazla sıkma rengo. Silikon maske içi satılıyor. Ondan deneyebilirsin. Maske silikon üzerinde, silikonda cilde temas ediyor. Hanım işyerinde maske yerine yuzu kapatan şeffaf plastik kullaniyor. Gayet estetiksiz birsey. Maskeyi takmadan once yuzu vazelinleyebilirsin. Birde oyle dene
Edit : çift msj Yine bugün sürekli oluyor niyeyse
Ödülümü sen yollayacakmışsın öyle diyorlarBoyle yaza yaza sef gumus kivrim olacaksin he! Guzel taktik![]()
Çin aşısı alsınlaralmanyada asi yok o yüzden cok yavas ilerliyor
pfizer siparisleri yetistiremiyormus
Çin aşısı alsınlar
almanlar kendi vatanına nasıl aşı vermeden etrafa dağıtıyorlar abi anlamadım dediğiniOnu kimse vurdurmaz burada
pfizer asiyi üretme konusunds kapasite sorunu falan yasiyormus almanyadaalmanlar kendi vatanına nasıl aşı vermeden etrafa dağıtıyorlar abi anlamadım dediğini
az dediğin miktar bizimkinden de az değildir abi aynı nüfusumuz var 3 milyon doz geldipfizer asiyi üretme konusunds kapasite sorunu falan yasiyormus almanyada
o yüzden az bir miktar var simdilik
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Tam olarak ne kadar yapildi bilmiyorumaz dediğin miktar bizimkinden de az değildir abi aynı nüfusumuz var 3 milyon doz geldi