Aşının yan etki gösterdiği birileri olmuş mu haberlere yansıdı mı?

Asilama grafigi. Almanya ve hollanda cok yavas ilerliyor

Almanya gunluk ortalama 30k hollanda 5k civarinda asilama yapiyormus. Hollanda totalde 100k asilama yapms

Aşılar Avrupa Birliği tekelinden dagitiliyor ve Hollandaya gelmis olan aşı sayısı suan yetersizmis. 24/7 kapasitemiz mevcut ama aşı yok diyordu bakan hazretleri.

şu boktan maskelere alerjim var galiba. Şakak tarafımda sivilce yapıyor 2-3 saat civarı kullanımda. 3-4 aydır farkındayım ama hala çözüm bulamadım. Kırmızı saçma sapan hep aynı yerlerde.

@Ibrahim Özveren sorunumu çözersin sen reis

Hanim ayni sorundan muzdarip. Maskeyi fazla sıkma rengo. Silikon maske içi satılıyor. Ondan deneyebilirsin. Maske silikon üzerinde, silikonda cilde temas ediyor. Hanım işyerinde maske yerine yuzu kapatan şeffaf plastik kullaniyor. Gayet estetiksiz birsey. Maskeyi takmadan once yuzu vazelinleyebilirsin. Birde oyle dene

Hanim ayni sorundan muzdarip. Maskeyi fazla sıkma rengo. Silikon maske içi satılıyor. Ondan deneyebilirsin. Maske silikon üzerinde, silikonda cilde temas ediyor. Hanım işyerinde maske yerine yuzu kapatan şeffaf plastik kullaniyor. Gayet estetiksiz birsey. Maskeyi takmadan once yuzu vazelinleyebilirsin. Birde oyle dene
Abi benim anlamadığım şey maskenin suratı kapamadığı bölümde çıkıyor sivilceler. Alerjik olduğu beli.

Cerrahi maske kullanımından dolayı olduğuna eminim.

Dediğin silikona bakayım bir

almanyada asi yok o yüzden cok yavas ilerliyor
pfizer siparisleri yetistiremiyormus

pfizer asiyi üretme konusunds kapasite sorunu falan yasiyormus almanyada
o yüzden az bir miktar var simdilik

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
az dediğin miktar bizimkinden de az değildir abi aynı nüfusumuz var 3 milyon doz geldi

az dediğin miktar bizimkinden de az değildir abi aynı nüfusumuz var 3 milyon doz geldi
Tam olarak ne kadar yapildi bilmiyorum
Ama hükümet siparis verme konusunda da gec davranmis
Simdilik pfizerin önceligi amerika gibi
Sonra avrupa geliyor

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt