Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Ben Gemeente Arnhem'de kaliyorum![]()
Rotterdamda kisitlamayi pek takan yok. Oralarda nasil abi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Gemeente Arnhem'de kaliyorum![]()
Kapanıyo mu hollanda noldu?
Suan disarisi cok sessiz, araba bile gecmiyorRotterdamda kisitlamayi pek takan yok. Oralarda nasil abi?
YooUstat sen buralarda degilmiydin ya![]()
ne ara gittin hollandaya yaw. bize niye söylemion
doğru diyon reis götünden bacağı çıkmış yarısınıncin asisi olmanin mantigi nedir?
cinliler bile cin asisi olmuyor... en son yüzde 50-60 larda daydi galiba orani... ayrica bi ton yan etkisi varmis...
nerede yan etkisicin asisi olmanin mantigi nedir?
cinliler bile cin asisi olmuyor... en son yüzde 50-60 larda daydi galiba orani... ayrica bi ton yan etkisi varmis...
google'dan aratirsan tonla bulursunnerede yan etkisi
oldu birader googledan aratayım adam arattıgım bilgileri toplasıngoogle'dan aratirsan tonla bulursun
simdi tr de sadece cin asisi mi vuruluyor??
tamam sun hadi bilimsel raporlarını sonra tartışalım bu konuyune yani google'dan aratmayak da ahaber'e mi inanak?
tüm dünya cayir cayir pfizer/biontech asisi temin ederken, bi bizimkiler akilli herhalde, gidip ne idügü belirsiz asiyi cinden getirtip millete dayiyorlar... sonumuz hayrola
yandexden aratsanaoldu birader googledan aratayım adam arattıgım bilgileri toplasın
yandexden aratsana
çin aşısı diye karşı olan insanlara ne diyorsun?Yandex yukle Irfan Can Galatasarayimiza HO diye reklam kampanyasimi yapsak. Fenerlilerde tutmustu bu kampanya. Iyi para kaldirdilar o siralarda
Etkinlik oranına bir şey diyemem onu hepimiz bekleyip göreceğiz ama ciddi yan etki ne duydum ne de şahit oldum ki Ankaranın göbeğinde en çok aşı yapılan hastanenin acilindeyim.1-2 tane kısa süreli baygınlık geçiren geldi.O da normaldir,zamanında benim de kan verdikten sonra bayılmışlığım var.cin asisi olmanin mantigi nedir?