Kapanıyo mu hollanda noldu?

Aksam 9dan sonra sokaga cikma yasagi basladi bugun itibariyle. Ustte paylastigim haber bolumu 1944 tarihinden. Ikinci dunya savasi esnasinda paylasilmis. Ayni sokaga cikma yasagi uygulanmis. Tek fark, suan yasagi ihlal edersen 95 euro cezasi var, ozamanlar ise kursunlaniyormussun :D

cin asisi olmanin mantigi nedir?

cinliler bile cin asisi olmuyor... en son yüzde 50-60 larda daydi galiba orani... ayrica bi ton yan etkisi varmis...

ne yani google'dan aratmayak da ahaber'e mi inanak?

tüm dünya cayir cayir pfizer/biontech asisi temin ederken, bi bizimkiler akilli herhalde, gidip ne idügü belirsiz asiyi cinden getirtip millete dayiyorlar... sonumuz hayrola

ne yani google'dan aratmayak da ahaber'e mi inanak?

tüm dünya cayir cayir pfizer/biontech asisi temin ederken, bi bizimkiler akilli herhalde, gidip ne idügü belirsiz asiyi cinden getirtip millete dayiyorlar... sonumuz hayrola
tamam sun hadi bilimsel raporlarını sonra tartışalım bu konuyu

Yandex yukle Irfan Can Galatasarayimiza HO diye reklam kampanyasimi yapsak. Fenerlilerde tutmustu bu kampanya. Iyi para kaldirdilar o siralarda
çin aşısı diye karşı olan insanlara ne diyorsun?

yahu 2021 yılındayız, aşı gibi toplumsal bir şeyde hata olma durumu olamaz. onu geçtim bu mrna aşılarına göre geleneksel yöntem daha çok bilinen bir süreç olduğu için daha güvenli sayılmaz mı?

cin asisi olmanin mantigi nedir?

cinliler bile cin asisi olmuyor... en son yüzde 50-60 larda daydi galiba orani... ayrica bi ton yan etkisi varmis...
Etkinlik oranına bir şey diyemem onu hepimiz bekleyip göreceğiz ama ciddi yan etki ne duydum ne de şahit oldum ki Ankaranın göbeğinde en çok aşı yapılan hastanenin acilindeyim.1-2 tane kısa süreli baygınlık geçiren geldi.O da normaldir,zamanında benim de kan verdikten sonra bayılmışlığım var.

Geri
Üst Alt