Bu nedir ya.. bende artistlik yapıyordum sağa sola yaa ben aşı olmak istemiyorum ben zaten geçirdim covid aşıya güvenmiyorum falan. Aşı yok ulan 1M ne hani milyonlarca yoldaydı Allah kahretmesin 2021 de heba olacak belli oldu.

O 2-3 haftalık kapanma ebesini beller çünkü ekonominin abi. Ülke zaten fakir, sen düşün sonrasını. Onlar da biliyordur herhalde toptan kapanmayı diye düşünüyorum ama el mahkum
İki haftalık kapanmayla ne ülke ne de vatandaş batardı. Bir miktar zarar ederdin tabi ama bu süreçten en az hasarla çıkmanın yegâne yolu buydu bence. Cafe, restoranlar, okul çalışanları, halı sahalar aylardır çalışmıyor bunlar ne yapacak o zaman.

Bu nedir ya.. bende artistlik yapıyordum sağa sola yaa ben aşı olmak istemiyorum ben zaten geçirdim covid aşıya güvenmiyorum falan. Aşı yok ulan 1M ne hani milyonlarca yoldaydı Allah kahretmesin 2021 de heba olacak belli oldu.
tam anlamadım ama katılıyorum isyanına

İki haftalık kapanmayla ne ülke ne de vatandaş batardı. Bir miktar zarar ederdin tabi ama bu süreçten en az hasarla çıkmanın yegâne yolu buydu bence. Cafe, restoranlar, okul çalışanları, halı sahalar aylardır çalışmıyor bunlar ne yapacak o zaman.
Az genel düşün rdash gözünü seveyim.

Bu ülkede günlük parayla geçinen insanlar var en basidinden. Toptan bir kapanma silkeler herkesi ve bu aşırı kırılgan piyasayı.

Hadi dediğin zaten imkansız ama onu geçtim Avrupa'daki ülkeler kapandıda noldu?

iki hafta kapattığın zaman tedariği kim yapacak?
iki hafta kapanma ile bitecek mi?

mart basında acılacak bütün mekanlar reisin önüne düzenli anket oranları geliyor anketlerde tepkiyi ölcüyor ona oy veren esnaflar giydirmeye baslayınca hepsini acacak

kapanmadan sonraki açılmada da millet akın ediyor bir de her yere...

Hafta içi marketler bomboş haftasonu tıklım tıklım yasak deyince millete bir şey oluyor gidesi geliyor

Diğer ülkeler denedi yine de sonradan yükseldi

Az genel düşün rdash gözünü seveyim.

Bu ülkede günlük parayla geçinen insanlar var en basidinden. Toptan bir kapanma silkeler herkesi ve bu aşırı kırılgan piyasayı.

Hadi dediğin zaten imkansız ama onu geçtim Avrupa'daki ülkeler kapandıda noldu?
Devlet baba iki hafta bu insanlara bakacak, tedariğini sağlayacakti renkdasim hayvan gibi vergi topluyorlarken iki haftalığına vatandaşına bakamıyorsa kepenkleri komple indirelim zaten.

iki hafta kapattığın zaman tedariği kim yapacak?
iki hafta kapanma ile bitecek mi?
Tedarikten kasıt gıda, ilaç vs. ise belirli saatlerde marketleri açar, sıkı bir denetleme ile insanların sadece alışverişini yapıp evlerine dönmesini sağlardın.

Maddi destek ise onu da vergilerimizle ayakta duran devlet iki haftalığına sırtımızdan inmeyi bırakıp vatandaşına kaynak oluşturabilirdi.

Elbette tamamen bitiremezsin ama aşılama için ciddi vakit kazanirdin.

Tedarikten kasıt gıda, ilaç vs. ise belirli saatlerde marketleri açar, sıkı bir denetleme ile insanların sadece alışverişini yapıp evlerine dönmesini sağlardın.

Maddi destek ise onu da vergilerimizle ayakta duran devlet iki haftalığına sırtımızdan inmeyi bırakıp vatandaşına kaynak oluşturabilirdi.

Elbette tamamen bitiremezsin ama aşılama için ciddi vakit kazanirdin.
kazanmasızsın. @Murat Ünsal ın dediği gibi denendi ve işe yaramadı başka ülkelerde

hadi buyur; tedariği sağlayanlar ile virüs yayıldı. geçmiş olsun.
Bu kadar küçük detaylarla bu virüs yayılacak olsa, şuanda 80 milyon hastalığı geçirmiş olurduk. En gevşek zamanlarda bile 30-40 bin günlük vaka açıkladık 80 milyonluk ülkede. Daha makul çözüm önerin varsa buyur sen söyle renkdas

Bu kadar küçük detaylarla bu virüs yayılacak olsa, şuanda 80 milyon hastalığı geçirmiş olurduk. En gevşek zamanlarda bile 30-40 bin günlük vaka açıkladık 80 milyonluk ülkede. Daha makul çözüm önerin varsa buyur sen söyle renkdas
küçük detaylar ile yayılıyor zaten.
Çözüm beklemek ve elinden geldiğince kendini korumak.
%100 çözüm ya ilaç ya aşı başka kaçarı yok.

Geri
Üst Alt