South Africa has put its rollout of the Oxford-AstraZeneca vaccine on hold after a study showed "disappointing" results against its new Covid variant.

Scientists say the variant accounts for 90% of new Covid cases in South Africa.

The trial, involving some 2,000 people, found that the vaccine offered "minimal protection" against mild and moderate cases.

But experts are hopeful that the vaccine will still be effective at preventing severe cases.

ne biçim aşı yapıyorsunuz

South Africa has put its rollout of the Oxford-AstraZeneca vaccine on hold after a study showed "disappointing" results against its new Covid variant.

Scientists say the variant accounts for 90% of new Covid cases in South Africa.

The trial, involving some 2,000 people, found that the vaccine offered "minimal protection" against mild and moderate cases.

But experts are hopeful that the vaccine will still be effective at preventing severe cases.

ne biçim aşı yapıyorsunuz

Güney Afrika'daki varyant acayip bir şeymiş galiba. Yine virüs diyar diyar dolaştı en kötü bu garibanları vurdu. Bir şey denerken mi bok ettiler anlamadım da 1.5 yıldır var olan virüsün Afrika'da en tehlikeli haline kavuşması sadece bahtsız bedeviyle açıklanamaz heralde.

65 yaş üstü aşılama ne zaman başlayacak bilen var mı 70-74 arası

Arkadaşlar Amerika Birleşik Devletleri'nde korona virüs yok mu? The Weeknd's'in Süper Bowl performansını izledim. Stat dolu. İnanılmaz kalabalık.

offfff offffff bakan canımı sıktı

Sinovactan bi 50 milyon daha aşı alıyormuşuz sözleşmeler imzalanmış yani toplam 100 m doz coronavac aşısı gelecek. Dün sabah ve bugün sabah yeni parti aşılar da gelmiş. Yarın 70+ yaş, cuma da 65+ yaş için aşılama başlıyor

Böyle dedi de o kadar aşı gelmedi henüz.
Gelmiş. Dün sabah ve bugün sabah aşı gelmiş duyurmamışlar. Çin halkından Sinovaca tepki geliyor sanırım bakan öyle bir şey ima etti biz aşı olmadan başka ülkelere aşı satıyorlar diye isyan ediyor bebeler. O yüzden gizli tutuluyor gibi dün ve bugün de aşı geldi ilk defa açıklıyorum dedi

Geri
Üst Alt