- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.683
aç mı kalsın millet kınıyorum seniGevşemeye başlamış bile
Yasak günü millet pide kuyruğunda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aç mı kalsın millet kınıyorum seniGevşemeye başlamış bile
Yasak günü millet pide kuyruğunda
-Efso Duyarlar -aç mı kalsın millet kınıyorum seni
efso duyar serisi 2-Efso Duyarlar -
Amaç sadece ekmek almak değil tabi
millet çıkmışken havamı da alayım nasıl olsa elimde poşetim var deyip oyalanıyor
Grafik karakteristiği değişmeyecek, süre değişir en fazla.çok karamsarsın abi ebolayla bu virüsün lokalizasyonundan tut çalışma globalliğine kadar dağlar kadar fark var
Yoo bu efso duyar değilefso duyar serisi 2
insanlar 1 senedir sorumsuz olan insan müsveddelerinin cezalarını çekiyor sen gidip 3-5 bin kişiyle kongre yaparsan ama yandaki kafede oturmayı yasaklarsan cezaları da sallamazlar
kendiminkine demiştim zaten rtaşYoo bu efso duyar değil
Bu haklı 1 çıkış
abi şu an 5.5 milyon insan aşılandı ve yaşlılar aşılanıyor bu da biraz işleri ağırlaştırıyor zamanla aşı yaşı da gence doğru kayınca seri seri 15 20 milyon bi aşı olalım o zaman daha net anlarız ama ben çin aşısına güveniyorumGrafik karakteristiği değişmeyecek, süre değişir en fazla.
Ki ebolayla kıyaslamadım, kıyaslarsak korona net daha kötü zaten.
aynenNufüse göre aşı oranımı bu oranlar ?
ekşide gördümİsrail Martı hedefliyordu zaten ve hedefine ulaşacak.
Biontech için %75 işe yarıyor dediler en son.
Ben 75 diye okudum bir kaç gün önce, böyleyse iyimiş. Benim okuduğum rakam sanırım hastaneye yatmayı engelleme oranıydı.ekşide gördüm
israil'de yapılan bir araştırmada, biontech/pfizer aşısının ikinci dozdan 1 hafta sonra,
- enfeksiyonu önlemede %91,9
- semptomları önlemede %96,9
- hastaneye yatışları önlemede %95,8
- ciddi hastalığı önlemede %96,4
- ölümü önlemede %94,6
etkili olduğu açıklandı. ikinci dozdan 2 hafta sonra bu değerler daha da artıyor.
Muthis. Bu herifler sadece pfizer mi vurdu?ekşide gördüm
israil'de yapılan bir araştırmada, biontech/pfizer aşısının ikinci dozdan 1 hafta sonra,
- enfeksiyonu önlemede %91,9
- semptomları önlemede %96,9
- hastaneye yatışları önlemede %95,8
- ciddi hastalığı önlemede %96,4
- ölümü önlemede %94,6
etkili olduğu açıklandı. ikinci dozdan 2 hafta sonra bu değerler daha da artıyor.
Üstat tam bilmiyorum malesef ama astra zenaca + pfizerdi galibaMuthis. Bu herifler sadece pfizer mi vurdu?