Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.823
- 109.667
- 4.878
pandemide senin kadar dışarıda kalan yoktur izne ne gerek var?Aile işletmesi diye kendime izin alabiliyor muyum çalışan olarak gözükmesem bile?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pandemide senin kadar dışarıda kalan yoktur izne ne gerek var?Aile işletmesi diye kendime izin alabiliyor muyum çalışan olarak gözükmesem bile?
Şehirlerarası için lazım gündüz yola çıkılmıyopandemide senin kadar dışarıda kalan yoktur izne ne gerek var?
Abi ben çalışan gözükmüyom orada ama bir alakam yok. Eğer alınıyosa süper olur
Çalışanları geç yav, parklar full dolu, sahiller dolu, sokaklar dolu, marketler dolu.
İzin kağıdı olanlara girmedim bile zira herkes alıyor izin kağıdını zaten.
tövbe tövbe allahım sabrımı koruKafeler 7:00-19:00 arası açıkmış ama maçlar 19:00 da başlıyor. Bununla ilgili bir düzenleme yaparlar herhalde.
Kafede maç izlemeyi özledim.
Hayırdır???????tövbe tövbe allahım sabrımı koru
Haftaya tabloda renkler değişince n'olacak hadi hemşerim kapatinmi diyeceksiniz çözüme gel çizgi film tadında resmen
2 haftada 1 tekrar değerlendirilecekmiş.Haftaya tabloda renkler değişince n'olacak hadi hemşerim kapatinmi diyeceksiniz çözüme gel çizgi film tadında resmen