total olarak 40 k vakanın yarısına yakının istanbulda olması normal geliyor ama oraları bilmediğim için çok da yorum yapamayacağım rtaş :)
Anladım. Geçen hafta üç günlüğüne İstabul’a gitmem gerekti. Sokaklar tıklım tıklım. Azımsanmayacak kadar kişi ya maske takmıyor ya da burnu açıkta. Restoranlarda, kafelerde kimse maske takmıyordu. 15-20 milyonluk herkesin birbirinin içinde oldukları bu şehirde bu rakamlar mantıklı gelmiyor bana.
Bilemiyorum tabii, herhangi bir iddiam yok ama sadece garip geldiğini belirtiyorum.

Mecbur tutmadıkları sürece aşı maşı yaptırmam ne oldugu belli degil faydası olup olmadıgı belli degil milleti kobay yaptılar isteyen yaptırsın

Hollanda'nın Oxford Üniversitesi ile ilaç firması AstraZeneca'nın geliştirdiği yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının kullanımını tamamen durdurduğu bildirildi.

Yakinda fahrenayt astra zeneca ile anlaşma sağlandığını açıklar.

Astrazeneca pert oldu diyebiliriz
Ülkelerin çoğu iptal etti zaten

Sinovac dışındaki aşılara bende şüpheyle yaklaşıyorum vallahi. Sinovac geldiği gibi oldum o yüzden. En azından ne olduğu belli, yararı olmasa bile zararı yok 😂

Sinovac aşısını olanlar antikor testini ihmal etmesinler. Antikor sonucu 0 cıkan kişiler var.

Ya da hangi aşıyı olursanız olun, antikor testi yaptirin

Chinese aşı randevumu iptal edip yarın akşama hastaneden biontech için randevu mu aldım tebrikleri alabilirim şimdi.

Doğru bi Hamleyi 1 bakışta anlarım.

Vucuduna canlı bi alman aşısı zerk etmen beni fazlasıyla memnun etti.

Geri
Üst Alt