- 12 Ocak 2013
- 50.837
- 60.197
- 4.323
kısıtlamara kimse uymuyor dışarı ana baba günü virüs hızla yayılıyor mahallede kaç kişi corona oldu
abv bunun sorumlularının
abv bunun sorumlularının
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çıkmasın birader insanlar dışarıkısıtlamara kimse uymuyor dışarı ana baba günü virüs hızla yayılıyor mahallede kaç kişi corona oldu
abv bunun sorumlularının
Anladım. Geçen hafta üç günlüğüne İstabul’a gitmem gerekti. Sokaklar tıklım tıklım. Azımsanmayacak kadar kişi ya maske takmıyor ya da burnu açıkta. Restoranlarda, kafelerde kimse maske takmıyordu. 15-20 milyonluk herkesin birbirinin içinde oldukları bu şehirde bu rakamlar mantıklı gelmiyor bana.total olarak 40 k vakanın yarısına yakının istanbulda olması normal geliyor ama oraları bilmediğim için çok da yorum yapamayacağım rtaş![]()
Demekki flüt kıtlığı varNabıyonuz olum siz esk de, bi flütü 10 kişi mi ötrürüyonuz
Haftaya bayrağı İstanbul'a teslim ederiz. Bu bizim kentin başarılı çabasından da değil istanbuldakilerin yonetimsizliginden
ücreti ne kadardıSinovac aşısını olanlar antikor testini ihmal etmesinler. Antikor sonucu 0 cıkan kişiler var.
Ya da hangi aşıyı olursanız olun, antikor testi yaptirin
ücreti ne kadardı
Chinese aşı randevumu iptal edip yarın akşama hastaneden biontech için randevu mu aldım tebrikleri alabilirim şimdi.15 nisanda çin aşımızı olacağız Allahın izni ile.
işte şimdi yanlış yola girdinChinese aşı randevumu iptal edip yarın akşama hastaneden biontech için randevu mu aldım tebrikleri alabilirim şimdi.
Doğru hamle gibi duruyorChinese aşı randevumu iptal edip yarın akşama hastaneden biontech için randevu mu aldım tebrikleri alabilirim şimdi.
Chinese aşı randevumu iptal edip yarın akşama hastaneden biontech için randevu mu aldım tebrikleri alabilirim şimdi.
Doğru bi Hamleyi 1 bakışta anlarım.