Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.097
- 102.209
- 5.238
Sana cila aldımWp bak bosh yapma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana cila aldımWp bak bosh yapma
Hazırlık yapıyon demek haSana cila aldım
Cila dedim at ağızlı. Krem değilHazırlık yapıyon demek ha
Parlatıp seversin diye dusundum olmCila dedim at ağızlı. Krem değil
Yok o cila ona özel. Kendi yalnızken kullanacakParlatıp seversin diye dusundum olm
Lan olum yeterYok o cila ona özel. Kendi yalnızken kullanacak
bence de yeter bu kadar vaka mı olur lanLan olum yeter
Artık olabiliyormuş.
Keramettin admirin vardır belki bir bildiği elbet ama şu ara burun akıntısı hapşırık çok yaygın. Çevremdeki birçok kişinin ve onların tanıdıklarının bu şikayetlerle yaptırdıkları testler hep negatifti.
Bence bu konuda fazla abartı ve biraz da dayanaksız yorumların var.Covid dışında başka sebebte ölen yok zaten artık ülkede adam kalpten böbrek yetmezliginden de gitse yaz covid diyorlar
Bu konuda çok kızgınım çünkü kronik rahatsızlıkları olan insanlar raporlarını yenileyemiyor güya devletin sağlık sistemi çok iyi adam rutin kontrollerini yaptiramiyor bağışıklığı düşüyor ondan sonra gribi kapında adı covid veya değil zaten götürüyor yani hayatini kaybedenlerin büyük çoğunluğu yan hastalıkları olanlar bunuda bizzat Dr yakinlarimdan biliyorumBence bu konuda fazla abartı ve biraz da dayanaksız yorumların var.
Aksine covid olup testi pozitif çıkmayanlara başka sebep yazılıyor. Covidden vefat edenler daha fazladır açıklanandan.
O konuda katılıyorum, haklısın.Bu konuda çok kızgınım çünkü kronik rahatsızlıkları olan insanlar raporlarını yenileyemiyor güya devletin sağlık sistemi çok iyi adam rutin kontrollerini yaptiramiyor bağışıklığı düşüyor ondan sonra gribi kapında adı covid veya değil zaten götürüyor yani hayatini kaybedenlerin büyük çoğunluğu yan hastalıkları olanlar bunuda bizzat Dr yakinlarimdan biliyorum
Ben de de var burun akıntısı ve hapşırık bugün test yaptırayım en iyisi.Keramettin admirin vardır belki bir bildiği elbet ama şu ara burun akıntısı hapşırık çok yaygın. Çevremdeki birçok kişinin ve onların tanıdıklarının bu şikayetlerle yaptırdıkları testler hep negatifti.
Geçen hafta da hanımda vardı hafif burun akıntısı ve hapşırık. Yüzüme bile hapşırdı bende bir şey olmadı.
Şu ara kafalar karışık