Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.105
- 102.215
- 5.238
Nası vurduruyon?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nası vurduruyon?
Dursun başkanıma güvenelim dedikAlmandan şaşmıyorsun
İğneyleNası vurduruyon?
karantinada 5.günün sonundayiz artik@murgan
sen nasil oldun la iyi misin?
D vitamini her gün kullankarantinada 5.günün sonundayiz artik
mide bulantisi ve kusma olmadan annem günü tamamlamak üzere cok sükür. ilk semptomlar 1 hafta önce baslamisti ama biz anlamadik. kendi bile anlamamisti covid oldugunu.
bende düne göre degisiklik yok nedense ama evde en hafif geciren benim 4ümüzden. bas agrisi ve halsizlik disinda bi tek burnum tikali o da acilacak insallah
vitamin d takviyesi aliyoruz + parasetamol iyi geldi
+ annemin siddetli agrilarindan dolayi wick buharlasan krem kullandik o da epey rahatlatti
moralinizi yüksek tutup bol sivi tüketmeye, vitamin almaya ve bazi genel soguk alginligi ilaclarini almaya özen göstermemiz lazim
hastaligin yani sira bi de psikolojisini yönetebilmek var
hafif gecirmeyenler icin cok poktan bir hastalik..
günlük 1 tane yüksek dozda vitamin d tableti yutuyoruz. en büyük nimetlerden biriD vitamini her gün kullan
karantinada 5.günün sonundayiz artik
mide bulantisi ve kusma olmadan annem günü tamamlamak üzere cok sükür. ilk semptomlar 1 hafta önce baslamisti ama biz anlamadik. kendi bile anlamamisti covid oldugunu.
bende düne göre degisiklik yok nedense ama evde en hafif geciren benim 4ümüzden. bas agrisi ve halsizlik disinda bi tek burnum tikali o da acilacak insallah
+ annemin siddetli agrilarindan dolayi wick buharlasan krem kullandik o da epey rahatlatti
moralinizi yüksek tutup bol sivi tüketmeye, vitamin almaya ve bazi genel soguk alginligi ilaclarini almaya özen göstermemiz lazim
Geçmiş olsun murh reiskarantinada 5.günün sonundayiz artik
Hemen hemen 10 dakika siddetli öksürük krizi tuttu annemi. Simdi durdu. BU ...MUN virüsünü...
parasematol, vicks krem ve vitamin d takviyesi haricinde ilac kullandigimiz yokilaç kullanıyonuzmu.. murf
Murat'ın ölümden dönmesini bizimle kutlamasıydı ama pintilik yapıyor.
1 Euro eşittir
9,71 Türk Lirası
sen 971 er lira verebilirsin murp

Herkes bi pinti
senin avro vermen lazım murp. Hastalıktan kurtulacaksın, şükür için @Berke Karabacak ve bana 100 avro ateşlemelisin.
100 euromu yollaBaska birini bulup beni saldığın için minnettarim rengo
Gecmis olsun Murhan. Cabucak sagliginiza kavusunparasematol, vicks krem ve vitamin d takviyesi haricinde ilac kullandigimiz yok