- 9 Ağustos 2011
- 59.456
- 34.150
- 3.408
Sen nası geçirdin hastalığı ? Zorlu bişey oldu mu?30 milyon alaman aşısı gelirse koronanın götüne tekmeyi vururuz gibi.
GSC Mobile App
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen nası geçirdin hastalığı ? Zorlu bişey oldu mu?30 milyon alaman aşısı gelirse koronanın götüne tekmeyi vururuz gibi.
1 yaz tatilinin daha boka sarmasini, 1 yılımın daha heba olmasını istemiyorum emrullah. 1 an once bu illeti aşıp önümüze bakalım.
Ben söyleyeyim.84 milyon nüfusumuz var. Bakanın söylediğine göre Temmuza kadar 100 milyon doz aşı daha gelecek(şu ana kadar 30 milyon gelmiş). Hadi 2 ay bu aşılar gecikti 1 ayda 2.doz süreleri diyelim. 65 milyon insan aşılandıktan sonra Ekim ayından itibaren şu maske, yasaklar falan hayatımızdan çıkmayacaksa başlarım aşılarına
Ben söyleyeyim.
Çıkmayacak.
2022 demiştim azzz bile söylemişim o maske 2023te belki çıkar.
Virüs farklı davranıyor, normalde insana adapte olup zayıflamasj gerekirken bu güçlenip öldürmeye uğraşıyor.
reis neden maske takmamış ses seviyesini azaltıyor diye mi acaba
reisten kimseye zarar gelmezreis neden maske takmamış ses seviyesini azaltıyor diye mi acaba
Acaba nasıl bir kokteyl hazırlatıp vurdurdu. Çok merak ediyorum ya aydinlatilsa boyle şeyler.reis neden maske takmamış ses seviyesini azaltıyor diye mi acaba
Acaba nasıl bir kokteyl hazırlatıp vurdurdu. Çok merak ediyorum ya aydinlatilsa boyle şeyler.
Rusya Tur Operatörleri Birliği Başkanı Maya Lomidze, 15 Nisan'dan itibaren mayıs ayının sonuna kadar Türkiye girişli tur rezervasyonu yaptıran Rus turist sayısının 500 binin üzerinde olduğunu belirtti.
bitmez diyorum işte oradan turist gelirse aşı da fayda vermezNe alaka la benim dediğimle
2 kez tatile gittim yazın. İkisinde de yabancı uyruklu insanlar çoğunluktaydı otelde. Hiç öksüren tıksıran yoktu vallahi. Korktuğun kadar çok yaymazlar bence turistler.bitmez diyorum işte oradan turist gelirse aşı da fayda vermez
2 kez tatile gittim yazın. İkisinde de yabancı uyruklu insanlar çoğunluktaydı otelde. Hiç öksüren tıksıran yoktu vallahi. Korktuğun kadar çok yaymazlar bence turistler.