Çalıştığım fabrikada patır patır vakalar çıkmaya başladı.
Hatta insanlar korkuyor işsiz kalmaktan ve hasta ya da kırgın hissettiklerinde söylemiyorlar bile.

Beyler açıklamaları izleyemedim. Şehirlerarası ulaşım yasağı var mı?

Beyler açıklamaları izleyemedim. Şehirlerarası ulaşım yasağı var mı?

Erdoğan: "Sokağa çıkma saatlerinde zorunlu haller dışında şehirler arası seyahatlere izin verilmeyecektir."

19-05 arası yasak sanırım 5'ten 7'ye kadar serbest

images.jpeg.webp

Maşallah. Istanbula ne olmuş öyle yaw.

Erdoğan: "Sokağa çıkma saatlerinde zorunlu haller dışında şehirler arası seyahatlere izin verilmeyecektir."

19-05 arası yasak sanırım 5'ten 7'ye kadar serbest
Akşam 19:00 sabah 05:00 arası sokağa çıkma yasağı olduğu gibi şehirlerarası ulaşım da zaten doğal olarak yasak. Lakin 05:00 - 19:00 arası şehirlerarası ulaşım serbest mi yani anlamadım? Adam gibi açıklama yapsalardı keşke.

Akşam 19:00 sabah 05:00 arası sokağa çıkma yasağı olduğu gibi şehirlerarası ulaşım da zaten doğal olarak yasak. Lakin 05:00 - 19:00 arası şehirlerarası ulaşım serbest mi yani anlamadım? Adam gibi açıklama yapsalardı keşke.
Ne yapacan sen seyahati abim. Otur evinde. Alla alla

Değil, Şehirlerarası ulaşım 2 hafta boyunca zorunlu haller (ne olduğunu bilmiyorum o hallerin) yasak.

valla anca genelge gelince anlarız ama 05:00 - 19:00 arası serbest diye anlaşılıyor reis'in açıklamasından

Çok can yakmayan yasaklar gelmesi iyi oldu seyahat kısıtlaması faydalı olur onun dışında reis bayram sonrası heryeri açacak belli çünkü esnaflardan oy kaybı olduğunu görüyor

Gerekmedikçe yasak.

Geri
Üst Alt