Yahu birkaç günlüğüne ailemin yanına gelmiştim. Perşembe günü de dönmem lazım. İşim var. Haftanın bir günü ofise gitmem lazım. Bir de ben Kocaeli'deki taksimi çağırıp onunla dönüyorum genelde. Şimdi o gelemezse ne olacak? Hay başlayacağım şehirlerarası ulaşım yasağına. Ya tam kapan ya da kapanma. Böyle iş mi olur ya.

Iste virusu siz yayiyorsunuz sayin abim. Sonrada kongrelere gidenlerin uzerine atiyorsunuz. Bak Arslaner de arazi. Kesin o da birazdan girer foruma "beyler x şehirde mahsur mu kaldik simdi biz" der.

Ey3iOHgWUAIEhFB

Kardeşim ben evden çıkmıyorum doğru düzgün. Bir tek haftanın bir günü ofise gidiyorum vardiya sistemi. Herkes bir gün gidiyor. Onun dışında home office çalışıyoruz. Market, fırın dışında zaten bir yere gitmiyorum. Bizimkilerin yanına geldim onlar da aynı zaten bir yere çıkmıyorlar. Ayrıca bizimkiler 2 doz aşılarını oldular. Taksi ile geldim ki benim kocaeli'de özel taksim var hep onu kullanırım buraya gelirken hatta dönerken de. Gelir beni İstanbul'dan alır Kocaeli'ye bırakırdı. Perşembe günü yine bu taksimi çağırıp İstanbul'dan Kocaeli'ye dönecektim. İstanbul'un taksilerini kullanmıyorum. Şimdi nasıl olacak bu iş bilemedim. E-devlet üzerinden izin alabiliyor muyum yoksa illa valiliğe falan mı gitmem gerekiyor?

Çok ters oldu bu iş ya puff :cautious:
KOCAMAN yazdım oraya seni alıntılayıp abi ya nasıl alacağını.

Geri
Üst Alt