Akşam 9'dan sonra bulaşan virüs mutasyon geçirip akşam 7'den sonra bulaşmaya başlamış. İş iyice tehlikeli bir hal alıyor.

Edit: Keşke bir 128 milyar dolarımız olsaydı. O zaman gerçek bir kapanmayı kaldırabilirdi ekonomimiz.

Yok reis valla 1 ay kalcam olduğum yerde :D
16126.jpg

Virüsü çözmenin tek yolu herkesi hızlı aşılamaktı gün geçtikçe zaman ölüyor

kongreleri yapmayıp ilkokul 4 bebelerine normal zamanda bile gitmek istemedikleri okulu dayatmasak sıkıntı yoktu esasında. ama şimdi kafeler filan kapandığına göre mayıs'ta günde 50-55 vaka sayılarını bekliyorum. sen başarırsın türkiye.

Bu arada yasaklar 3-4 hafta erken gevşetildi, bir şekilde hiç gevşetmeden ramazanı da o şekilde geçirmek gerekirdi. Bu süreçte de en hızlı şekilde aşılama yapılması doğru olurdu. Gerçi yeterli sayıda aşı var mı (sanmıyorum) muamma.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu nasıl iş anlamadım. kışın yapılan uygulama biraz daha gevşetilmiş halde geri döndü sadece. üstelik bu sefer çok daha fazla vaka sayısı var.

Lise 3'ler uzaktan eğitime isyan etmiş
Kesinlikle haklılar
Çoğu kişinin belki de hayatının en iyi yılları olan lise yıllarını uzaktan eğitimle sürdüren kardeşlerime üzülüyorum
Bir taraftan yaklaşan üniversite sınavının stresi ve 11.sınıfın kendince zor konuları da mevcut tabi
Allah yardımcıları olsun.

Tabi herkes çok çekti pandemi döneminde ama eğitimde özellikle lisedekilerin daha çok etkilendiğini düşünüyorum.

Geri
Üst Alt