- 5 Eylül 2014
- 85.653
- 71.766
- 4.513
ne zaman gerçekleri söylesem uza diyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne zaman gerçekleri söylesem uza diyorsun
Bu ünsal niye boyle yav
ne?ÜnsCOCK
birileri suistimal ettiği için bu haldeyim!Virüs konusunda suistimalizasyonda bulunmayalım
Haydaaaa
Adamlar virüsü hanımı eylemiş.Biontech effect!Yok ebesinin şeyi
netBundan lazım bize
![]()
son virüs bükücü
Virüs gelecekse bundan gelsin.son virüs bükücü
itin ölümü kirpiden olsunVirüs gelecekse bundan gelsin.![]()
6 ay geçmediyse hastalığın üzerinden olamıyorsunElin adamı 1 ayda aşılamayla işi halletsin. Tamam nufusları az falan ama biz koca ülke elde yeterli aşıda var deniyor günde 30 bin aşı nedir yav.
Yaşı 40 a düşürün kardeşim. 65 yaşındaki adamın aşı olacakmış diye keyfini neden bunca insan bekliyor. Bu hızla gidersek tüm nufusu aşılamak 2 seneyi bulacak o zamanda virüs falan kalmaz zaten ortalıkta
Ben covid geçirdim 36 yaşındayım. Ama açsınlar bizim yaş sırasına kadar hemen gidip yarın olurum
Gaziantep zıvanadan çıktı diyebiliriz hemşom. Kilis'te kendi dünyasında, Gaziantep ile beraber Ramazan ayında iç içe yaşıyorlar. Sen yine elinden geldiğince evde kalmaya bak, kendini dikkat et rengim. Son durumlar nasıl?Özel hastanenin b.k yemesi yüzünden bunu çekiyorum zatenParasını verdim PCR testi olmak istiyorum dedim, antijen testi yapmışlar parası daha yüksek diye. 250 tl aldılar, pozitif çıktım, devlette o testi sisteme girdirmiyormuş. Özeli aradım bizde pcr yok devlete gidin dediler, ipneler niye başta var diyip paramı aldınız o zaman dedim, pazartesi şikayetinizi belirtin bizde emir kuluyuz dediler.
Son güncelleme, devlet hastanesini aradım, çadırdaki adamla konuştum, 112yi arayın nefes alamıyorum, covid şüphem var öksürüyorum diyin gelsinler dedi. 112yi eşim aradı, durum böyle nefes alamıyor dedi, nefes durmadığı müddetçe gelmiyoruz demişler. Taksi çağırın o getirsin demişler. Tekrardan çadırdaki doktoru aradım, hocam çift maske eldiven giyin, artık yapabilecek başka şey yok taksiye atlayıp gelin dediler. Taksiyi çağırdım, arka camı sonuna kadar açtım, hastaneye gidicem dedim, bilerekte hastane taksisini aradım. Adam hastaneye varınca covid için mi geldiniz dedi, evet dedim. Keşke binmeseydiniz bende kronik rahatsızlık var dedi. Ağladım taksiden inince. Çadıra girdim, test yaptırıcam dedim pozitifim dedim. Testi aldılar, içeride tomografi kan testi vs isteyebilir doktor siz birde acile gidin dediler. Ben pozitifim insanların içine girmek istemem dedim, güvenliğe söyleyin o direk doktora götürsün dediler. güvenliğin maske açık, 2 metreden durumu izah ettim, geldi elini omzuma attı buyrun hocam siz danışmadaki hemşireye söyleyin yardımcı olsun dedi. Danışmadaki hemşireye söyledim, koridorun sonundaki odaya gidin dedi. Gittim, yaşlı teyzeler, amcalar yatıyor ve covidten değil. Müşahade odası, serum falan takılmış, birisi böbrek ağrısından falan gitmiş. Dedim ben buraya girip diğerlerini riske atamam, koridor sonundaki kısımda ayakta bekledim. İnsanlar maske açık koridorun ilerisinde muhabbet ediyorlar, görevli arkadaşlara söyledim durumu, doktor birazdan gelir siz bekleyin dediler. yarım saat orda bekledim, Doktor geldi durumu anlattım. Güldü, hocam 112 nasıl almaz sizi, bekleyin iftardan sonra tırnağı kırılanı ambulansla getiriyorlar bi bakarsın dedi, bol sıvı tüket, ilaçları kullan kullanma diyemem deneysel ilaçlar, yan etkileri tam bilinmiyor, hareket et, meyve sebze tüket dedi. Dedim eşim içinde test yaptırmak istiyorum, filyasyon ekibi eve gelir mi dedim, hocam atla taksiye gel şuan herkes pozitif, sen iyi niyetlisin, belkide buradaki tek dikkat eden sensin, ama biz yıldık, durumu değiştiremiyoruzda dedi. İkinci testi oldum, tekrardan taksi arayıp bir kişiyi daha riske atmamak için 5 km eve öksüre öksüre çift maske geldim. Herkes sokaktaydı. insanların yanından geçmemek için sürekli zikzak çizerek eve yeni geldim.
Evden işe, işten eve giden biriydim. Dikkatte ediyordum, maskesiz dolaşmazdım, ama nasıl kaptım bilmiyorum. Fahrettin Kocanın dediği gibi, en iyi tedavi yakalanmamak. Yakalanırsanız zaten bir tedavi görmeyeceksiniz.
Komşular geçmiş olsuna gelmeye çalışıyorlar. giremezsiniz diyorum, zorla girmeye çalışıyorlarGaziantep zıvanadan çıktı diyebiliriz hemşom. Kilis'te kendi dünyasında, Gaziantep ile beraber Ramazan ayında iç içe yaşıyorlar. Sen yine elinden geldiğince evde kalmaya bak, kendini dikkat et rengim. Son durumlar nasıl?
Alt kattaki teyzeye iyi niyetinden dolayı teşekkür ettim ama pozitifim girme sana bulaştırmak istemiyorum dedim, birşey olmaz oğlum ben 4 kez başkalarına gittim ziyarete bulaşmaz öyle kolayca dedi. Cidden zıvanadan çıkmış haldeler. Hasta olduğumu bile bile iftara davet ettiler. Ben cidden bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum. Bende şuan burun akıntısı dışında hiçbirşey yok. Birde aşırı terleme var, anlamadım. Gece 5 tshirt değiştirdim. yatak sırılsıklam oldu. Garip bir şekilde geçiriyorum hastalığı.Cumartesi 13:12 itibariyle baktigimda toplam sayi 19.942.266 idiElin adamı 1 ayda aşılamayla işi halletsin. Tamam nufusları az falan ama biz koca ülke elde yeterli aşıda var deniyor günde 30 bin aşı nedir yav.
Yaşı 40 a düşürün kardeşim. 65 yaşındaki adamın aşı olacakmış diye keyfini neden bunca insan bekliyor. Bu hızla gidersek tüm nufusu aşılamak 2 seneyi bulacak o zamanda virüs falan kalmaz zaten ortalıkta
Ben covid geçirdim 36 yaşındayım. Ama açsınlar bizim yaş sırasına kadar hemen gidip yarın olurum
Ulan biontech fln yapsalar anlarim da allahin cin asisini bile alamiyorlar