Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.926
- 29.268
- 2.993
Lebaleb ölmeye devam!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Vallaha gelmiş, teşekkür ederim vallahi bilgi için55 yaş altına gelmiş aşılar, evdekiler için en erken 4 mayısa alabildim.
Allahtan erken fark ettim, biraz geç alsam mayıs ortası randevu alabilecekmişiz
Sakinliğimizi koruyalım.Bir adet gurbonun kışkırtmasına gelmen şahsımı üzer.Olm sen mal mısın nesin ya
Yaşamadığın ülkedeki aşıları saymak nedir
Nasıl bir ruh hastasısın illa konuyu mu kapatayım sana
Sanane ulan buradaki aşı sayısından
ahbab e-nabızdan mı aldın?55 yaş altına gelmiş aşılar, evdekiler için en erken 4 mayısa alabildim.
Ben de demin haberlerde gördüm, iki saat error verdi randevu alana kadar. O kadar yoğunluk var ki kitlenmiş e-nabızVallaha gelmiş, teşekkür ederim vallahi bilgi için
Pedere alıyoruz şimdi bakalım
Sonunda rahat rahat gezecem![]()
Aynen, Türkiye gov üzerinden e nabızdan aldım yarım saat uğraştım.ahbab e-nabızdan mı aldın?
Sürekli hata veriyor.
Çöküyor ya alınmıyor. Stok bitmez inşBen de demin haberlerde gördüm, iki saat error verdi randevu alana kadar. O kadar yoğunluk var ki kitlenmiş e-nabız
Anamıza babamıza alabildik şükür, bize temmuz sonu gibi gelir herhalde
Bakayım saolasın. Normal sistemde çökmüş hastane randevusuda alınmıyor. Bir işi düzgün yapsalar şaşacam.Aynen, Türkiye gov üzerinden e nabızdan aldım yarım saat uğraştım.
Bende de error verdi uzun süre, alabildiğiniz kadar hızlı alın yoksa çok ileri tarihe atacak gibi.
İnsanlar fazlasıyla saldırmaya başladı
Ben de demin haberlerde gördüm, iki saat error verdi randevu alana kadar. O kadar yoğunluk var ki kitlenmiş e-nabız
Anamıza babamıza alabildik şükür, bize temmuz sonu gibi gelir herhalde
Çöküyor ya alınmıyor. Stok bitmez inş![]()
Aile hekiminden deneyin, yalnız aile hekiminde biontech yok sinovac sizi bozmazsa alın.Bakayım saolasın. Normal sistemde çökmüş hastane randevusuda alınmıyor. Bir işi düzgün yapsalar şaşacam.
Biz olana kadar aşı mutasyon üstüne mutasyon görür, sinovac bizi pert etmese iyiZurnanın zırt dediği yere temmuz-ağustosta geleceğiz.. ilk asilananlarin 6 ayı doluyor 30-40 yaş arası aynı dönem yeni asilanmaya başlar bu hızla gidersek yazın acayip bir aşı getirilmesi gerekiyor
yanlış anlasılan bir konu var bu yüzden de aşılamayla birlikte vaka da ölüm de top noktaya ulastı. aşılanan kesinlikte hasta olmuyor diye bir şey yok. hastalanıyor hastalığı hafif atlatıyorlar sadece. aslında onu da tam bilmiyoruz ya nese. aşılanma oldu diye gezip tozup yakın temasa girenler yüzünden bu noktadayız. ha bide kongreler var onu da pas geçemeyeceğim. o yüzden dikkati elden bırakmamalıyız.Vallaha gelmiş, teşekkür ederim vallahi bilgi için
Pedere alıyoruz şimdi bakalım
Sonunda rahat rahat gezecem![]()
55 yaş altına gelmiş aşılar, evdekiler için en erken 4 mayısa alabildim.
Geceye kadar deneyin, yarına bırakmayın çok ileri tarihe atarAlamadım e nabızdan ben. 182 de direk meşgul çalıyor:dd