55 yaşa gelmiş aşılar, evdekiler için en erken 4 mayısa alabildim.

Allahtan erken fark ettim, biraz geç alsam mayıs ortası randevu alabilecekmişiz

Vallaha gelmiş, teşekkür ederim vallahi bilgi için

Pedere alıyoruz şimdi bakalım

Sonunda rahat rahat gezecem :D
Ben de demin haberlerde gördüm, iki saat error verdi randevu alana kadar. O kadar yoğunluk var ki kitlenmiş e-nabız

Anamıza babamıza alabildik şükür, bize temmuz sonu gibi gelir herhalde

Aynen, Türkiye gov üzerinden e nabızdan aldım yarım saat uğraştım.

Bende de error verdi uzun süre, alabildiğiniz kadar hızlı alın yoksa çok ileri tarihe atacak gibi.

İnsanlar fazlasıyla saldırmaya başladı
Bakayım saolasın. Normal sistemde çökmüş hastane randevusuda alınmıyor. Bir işi düzgün yapsalar şaşacam.

Ben de demin haberlerde gördüm, iki saat error verdi randevu alana kadar. O kadar yoğunluk var ki kitlenmiş e-nabız

Anamıza babamıza alabildik şükür, bize temmuz sonu gibi gelir herhalde

Zurnanın zırt dediği yere temmuz-ağustosta geleceğiz.. ilk asilananlarin 6 ayı doluyor 30-40 yaş arası aynı dönem yeni asilanmaya başlar bu hızla gidersek yazın acayip bir aşı getirilmesi gerekiyor

Zurnanın zırt dediği yere temmuz-ağustosta geleceğiz.. ilk asilananlarin 6 ayı doluyor 30-40 yaş arası aynı dönem yeni asilanmaya başlar bu hızla gidersek yazın acayip bir aşı getirilmesi gerekiyor
Biz olana kadar aşı mutasyon üstüne mutasyon görür, sinovac bizi pert etmese iyi

Şimdi herkesin sorması gereken şu soruyu sormak lazım;

65+ yaş üstünün büyük çoğunluğu iki doz aşılandı. Günlerdir 300~ civarı ölüm gerçekleşiyor ki bu pandemi boyunca açıklanan en yüksek sayılar. Öyleyse ölenler kimler? Çin aşısı bir halta yaramıyor mu? Az önce bir haber okudum Sinovac'i kullanan Şili'de de durum farksız, üstelik adamlar yetersiz diye üçüncü dozu da vurmayı düşünüyorlarmış. Bakanın çıkıp net sayıları vermesi gerekiyor.

Vallaha gelmiş, teşekkür ederim vallahi bilgi için

Pedere alıyoruz şimdi bakalım

Sonunda rahat rahat gezecem :D
yanlış anlasılan bir konu var bu yüzden de aşılamayla birlikte vaka da ölüm de top noktaya ulastı. aşılanan kesinlikte hasta olmuyor diye bir şey yok. hastalanıyor hastalığı hafif atlatıyorlar sadece. aslında onu da tam bilmiyoruz ya nese. aşılanma oldu diye gezip tozup yakın temasa girenler yüzünden bu noktadayız. ha bide kongreler var onu da pas geçemeyeceğim. o yüzden dikkati elden bırakmamalıyız.
yazdığını espri olarak algılıyorum ama ciddiysen de yanlıs yoldasın haberin olsun.

Ben de baktım ama öncelikli değilsiniz diyor. Covid geçirmemin üzerinden 6 ay geçmedi tabi.

mhrs tt olmuş bugün alınmaz sahura doğru denerim belki yoğunluk azalır.

Geri
Üst Alt