- 18 Temmuz 2009
- 82.207
- 240.361
- 5.263
Evet birine sıra gelince diğerini de ekliyorlar.55-60 arasının eşleri de olabiliyor mu aşı? Valide 55'den küçük
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet birine sıra gelince diğerini de ekliyorlar.55-60 arasının eşleri de olabiliyor mu aşı? Valide 55'den küçük
İlk 65 yaş ustuyduannem için baktım ama öncelikli grupta değilsiniz diyor. Nasıl 55 yaş altına geldi?
müns koku kaybını geçirecek taktikler verBu Sputnik V aşısıyla ilgili de haberler var
Hastalanma oranını epey azalttığı söyleniyor.
%97 etkili deniyor ama bulabilirsem makale okuyacağım merak ettim.
maalesefmüns koku kaybını geçirecek taktikler ver
A vitamini kullan renktaşmüns koku kaybını geçirecek taktikler ver
8. güne gireceğim künsmaalesef
geçmiş olsun füns ne zaman pozitif çıktın
Aşıdan anlıyorsun köftehor...Aşı olmayı mı yoksa aşı yapmayı mı seversin?Alman aşısı randevusu aldım babama yarına Almandan şaşmayız @Murat Saylak
Aşıdan anlıyorsun köftehor...Aşı olmayı mı yoksa aşı yapmayı mı seversin?
Aferin yiğenimYapmayı severim
HO reisAlman aşısı randevusu aldım babama yarına Almandan şaşmayız @Murat Saylak
kaç gündür yokkoku için her şeyi denedim hiçbiri fayda etmiyor. kendiliğinden gelir beklemek en iyisi.
Bir an da tamamen eski hale gelmiyor yalnız kademeli kademeli geliyor![]()
eylülde atlattım ben 20.gün falan %30 gelmiştikaç gündür yok
20. gün müeylülde atlattım ben 20.gün falan %30 gelmişti
Bende tat ve koku geri geldi bugün.Koku kaybı hemen gelmiyor maalesef. 5 ay geçti benimde üstünden hala %20 falan kayıp var. Eskiden köpek burnu gibi koku alan o burnumdan şimdi eser yok. Böyle yaşamaya alıştım.
Bu arada tanıdıgım bir gögüs hastalıkları uzmanı doktor, koku kaybı olan vakalar pek ağır geçirmiyor demişti. Aslı var mı bilmem.