Sonucum negatif çıktı hastanedeki. Diğer hastanedeki pozitif. Devlet hala covid olduğuma inanmıyor. Aile hekimimi aradım, antijen testinde pozitif çıktıysanız kesinlikle pozitifsiniz, PCRın yanılma payı çok yüksek, iki üç gün sonra tekrar test yaptırın dedi. Hafif burun akıntısı dışında şikayetim yok, eşimde boğaz yanması başladı ne yazıkki.

annem için baktım ama öncelikli grupta değilsiniz diyor. Nasıl 55 yaş altına geldi?

Aşıları umarım 2.dozu da düşünecek şekilde ayarlıyorlardir
Tüm biontech dozunu ilk doz olarak kullanırlarsa şaşırmam
Düşünsenize 2.doz biontech olmaya gidiyorum aşı kalmadı diyorlarmış bir de :asd:

Alınan bilgilere göre tam kapanma tarihinin Ramazan bayramını da içine alacak şekilde 23 Nisan ila 17 Mayıs tarihlerinde olacağı iddia edildi.

Kaynak Oda tv

Arkadaşlar coronavac(Çin aşısı) için kimi yerler yoğunluktan yada aşı tedarik sıkıntısından geç randevu verebilir. Ancak Pfizer-biontech aşısı(alman) sadece büyük hastanelerde yapılabiliyor ve toplu aşı kutusu açıldıktan sonra 5 gün içinde kullanılması gerekiyor bu nedenle daha çabuk randevu bulabilirsiniz. Pfizer-biontech aşısını olmak isteyenler elini çabuk tutsun.

Biontech aşısının belli hastanelerde olma sebebi soğutma sistemiyle alakalı eksi 80de koruma sadece belirli büyük hastanelerde oluyormuş şehirlerde

4.5 milyon doz biontech'den ne kadar kalmıştır sizce ?
26 milyon doz da sinovac gelmiş ilk aşamada
Tabi sağlık bakanı böyle diyor işin aslı ne bilmem

Geri
Üst Alt