Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.026
- 48.317
- 4.933
Daha enteresanını söyleyeyim mi.Elinize bir adet market poşeti, bir adet ekmek ve yoğurt alıp istediğiniz yere gidebiliyorsunuz. Denendi ve onaylandı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha enteresanını söyleyeyim mi.Elinize bir adet market poşeti, bir adet ekmek ve yoğurt alıp istediğiniz yere gidebiliyorsunuz. Denendi ve onaylandı.
Sonucum negatif çıktı hastanedeki. Diğer hastanedeki pozitif. Devlet hala covid olduğuma inanmıyor. Aile hekimimi aradım, antijen testinde pozitif çıktıysanız kesinlikle pozitifsiniz, PCRın yanılma payı çok yüksek, iki üç gün sonra tekrar test yaptırın dedi. Hafif burun akıntısı dışında şikayetim yok, eşimde boğaz yanması başladı ne yazıkki.@Murat Yanut son durum nedir?

Dostum kusura bakma 55 yaş altı değil 55 yaşa gelmiş.annem için baktım ama öncelikli grupta değilsiniz diyor. Nasıl 55 yaş altına geldi?
Yalancı kanunu şart
Ben aile hekimimiz den aldım o yüzden olabilir.Çarşambaya randevu aldım eşimin ailesi için, Biontech.
Sizde niye o kadar geçe verdi yav acaba
Babama da doktoru aşı seçimi için yarın bi daha konuşalım dedi. Dolmaz umarım tarihler yarına kadarÇarşambaya randevu aldım eşimin ailesi için, Biontech.
Sizde niye o kadar geçe verdi yav acaba
Olabiliyor, biz öyle aldık55-60 arasının eşleri de olabiliyor mu aşı? Valide 55'den küçük