- 18 Temmuz 2009
- 82.214
- 240.388
- 5.263
Sokucam virüsüne de Çin'e de, yasağına da.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Murat Kara bir konuda da aynı düşüncede olmayalım beSokucam virüsüne de Çin'e de, yasağına da.
Çine atom bombası atılması gerektiğini gecen senenin mart ayında belirtmis idim. Bu hususta cok gec kalindi.@Murat Kara bir konuda da aynı düşüncede olmayalım be
Sakinliğimizi koruyalım elektrikçileri kapatarak kısmı kapanma ile rahat nefes alacağımıza inancım tamSokucam virüsüne de Çin'e de, yasağına da.
Okullar ve avmlerde mi bulaşıyormuş yaniher türlü kararı bekliyorum
okullar ve avm ler kapatılablirmiş tam kapanma seçeneği çıkmazsa eğer
KatılıyorumYarın turizm sezonu düşünülerek bu kısmi kapanma durumu 2 hafta daha uzatılır ve ramazan bayramı günü 5 günlük kapanma olur.
Tam kapanmayı yapacak bir ekonomi yok. Bu kısmi kapanmadan daha ağır ne karar çıkabilir zaten, sokağa çıkma yasağını 15:00'e almayacaklarına göre böyle devam.
@Berke Karabacak @Melih Sönmez @Onur Bakır2 tane self Test yaptirdim cok basit bir sistem kendim soktum ama sanki baskasi sokarsa daha güvenilir olur cogu insan kendi canina kiymak istemedigi icin tam sokmuyor olabilir pek güvenilir degil. Sokturma ihtimaliniz varsa baskasina sokturun
İş yerleri virüs yuvası. Oraları kapatıp, halkına bakamayacaksa hiç başka yasaklar ile uğraşmasın.
Hep beraber sokalım reyiz sen yorulmaSokucam virüsüne de Çin'e de, yasağına da.
nah kapar tam17 mayısa kadar tam kapanma konuşuluyor sosyal medyada
birazdan açıklama yapacak
hiç sanmıyorum. zaten istatistikleri yazan adam bu gidişle vaka sayısını 2 haftaya 5 bine falan düşürür.17 mayısa kadar tam kapanma konuşuluyor sosyal medyada
birazdan açıklama yapacak