- 8 Mayıs 2009
- 18.916
- 6.392
- 2.493
Yastık altındaki dolarlarla idare ederiz. Tam kapanmacılarda kına yaksınlar bittik artık
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne fabrikası bu gece,gündüz, pandemi vs.hep açık renktasim? Benim anladığım gıda ve tarım öncelikli tedarik zinciri açık,gerisi kapalı.O zaman bizim fabrika devam eder.İçişleri bakanlığından en çok izin alıp çalışan kurum bizim fabrikadır.
Su an ki soyleydi eger kendi sagligina ve toplumun sagligina deger vermiyorsan cik disari gez serbest gibi simdi bunu yasakladilar iste.Yav bu tam kapanma nasıl oluyorzaten fabrikaların hemen hemen tamamı üretim yapan kuruluşlar o şekilde izin alıyorlar bu durumda yine herkes dışarıda oluyor.
Kapanmamız gereken zaman kapanmadığımız için olabilirHerkes kapatın diye ağlıyordu şimdi neden sızlanıyor insanlar ilginç
Böyle bir kapanma
![]()
Virüs fabrika kapısını görünce etkisiz hale geliyor üstadYav bu tam kapanma nasıl oluyorzaten fabrikaların hemen hemen tamamı üretim yapan kuruluşlar o şekilde izin alıyorlar bu durumda yine herkes dışarıda oluyor.
Reis her yeri kapatti yardim olarak kredi de verir mi?
Kardeşim restoranlar açık marketler açık fabrikalar açık bunun nesi tam kapanma. Borcu harcı olan esnafa destek yok!Herkes kapatın diye ağlıyordu şimdi neden sızlanıyor insanlar ilginç
İmalat yapan fabrikaların hepsi açık dedi. Fabrikların bir çoğu zaten gece - gündüz çalışırNe fabrikası bu gece,gündüz, pandemi vs.hep açık renktasim? Benim anladığım gıda ve tarım öncelikli tedarik zinciri açık,gerisi kapalı.
Kamu da uzaktan ve donusumlu mesaiye geçmiş.