- 5 Eylül 2014
- 85.658
- 71.772
- 4.513
beni ilgilendirmiyorİşçilere , emekçilere , esnafa bu süreçte önerin ?
faşistler cevap versin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beni ilgilendirmiyorİşçilere , emekçilere , esnafa bu süreçte önerin ?
faşistler o tarafa bakmıyor zaten gözleri başka yerlerdebeni ilgilendirmiyor
faşistler cevap versin
direk haciz yollayacakmış. Vatandaşım yorulmasın dedi.İban vermedimi ? Üç beş bişey gonderseydik
Mansur Yavas ve Ekrem daha fazla toplayinca onu iptal ettilerİban vermedimi ? Üç beş bişey gonderseydik
Yastık altındaki dolarları kullan ne zırlıyonÇeki senedi kredisi yani ödemesi olan esnaf ne yapacak? Saçma sapan işler!
sıkıntısı olan varsa özelden yazsın elimden bu gelirfaşistler o tarafa bakmıyor zaten gözleri başka yerlerde
Sende varsa bize fişekle bir zahmet.Yastık altındaki dolarları kullan ne zırlıyon
TürkiyeTürkiye
Toplam Yapılan Aşı Sayısı: 21.030.934
1.Doz Uygulanan Kişi Sayısı: 13.077.761
2.Doz Uygulanan Kişi Sayısı: 7.953.173
Almanya
Toplam Yapılan Aşı Sayısı: 24.821.527
1.Doz Uygulanan Kişi Sayısı: 18.965.663
2.Doz Uygulanan Kişi Sayısı: 5.855.864
Çeki senedi kredisi yani ödemesi olan esnaf ne yapacak? Saçma sapan işler!
yarindan itibaren diye de açıklayabilirdi.Yahu Perşembe nedir 3 gün sonrası madem böyle bir iş olacak 1 hafta önceden açıklayın bari bir sürü işimiz gücümuz yarım kaliyor
Türkiye
Toplam Yapılan Aşı Sayısı: 21.515.066
1.Doz Uygulanan Kişi Sayısı: 13.332.431
2.Doz Uygulanan Kişi Sayısı: 8.182.635
Almanya
Toplam Yapılan Aşı Sayısı: 25.446.941
1.Doz Uygulanan Kişi Sayısı: 19.486.698
2.Doz Uygulanan Kişi Sayısı: 5.960.243
@Hayri Cund

@Ibrahim Özveren ve @Melih Sönmez gibi döviz milyonerleri bize yardım edecektir.Bu ne yav bi lokanta açalım dedi peder 1.5 yılın %90'ınde kapalı kaldı
Kira,işçi parası vs g*te giriyor tabi olan benim aldığım paraya oluyor azalıyor
Aynen fena zenginim 1 senedir para kazanmıyorumSende varsa bize fişekle bir zahmet.
Pederden aldığım yardım azaldı. Bu iki erkeğin hası aradaki farkı kapatırsa sevinirim@Ibrahim Özveren ve @Melih Sönmez gibi döviz milyonerleri bize yardım edecektir.