- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu aşı mevzularında kasıt aramaya başladım.
Elde hali hazırda iş gören aşılar var ve bir kaç ülke dışında kimse faydalanamadı. Bir Rusya anlaşma yapıp bize üretim hakkı verdi.
Üretim kapasitesini arttırmak bu kadar zor olmamalı.
eskiden aşı mi vardi nankorler hepiniz ölüp gidiyodunuz !!!!bakana aşı nerede diye söven adam haklı çıkacak
çeyrek asırlık hayatımda her dönem vurdurmuşumdur lütfen asılsız iddialarla gelmeyelimeskiden aşı mi vardi nankorler hepiniz ölüp gidiyodunuz !!!!
Noldu komik mi
çeyrek asırlık hayatımda her dönem vurdurmuşumdur lütfen asılsız iddialarla gelmeyelim
vurdurma meraklilari kendini her gün belli ediyor gibin
Kuyruklu yalan bence. daha 15 gün önce aşıda sorun yok diyordu beyfendi.Fahrettin koca aşı firmasnin uretim sorunu yok, çin hukumeti kendi kullanıyor diye yollayamıyorlar demiş.
Nasil bi anlasma olm bu
Vurdurdun mu reis afiyet olsunçeyrek asırlık hayatımda her dönem vurdurmuşumdur lütfen asılsız iddialarla gelmeyelim
eyvallah rabbim hepimize o günleri göstersin de şu illeti atalım üstümüzdenVurdurdun mu reis afiyet olsun
Noldu komik mi
Harmanım baba nerde çarşafım nidalarıyla bağrınıyomuş. Duydum ben de bana da söyledilerseninkini tekelin önünde kuyrukta görmüşler.
Harmanım baba nerde çarşafım nidalarıyla bağrınıyomuş. Duydum ben de bana da söylediler
ikinizi üst üste koyar, karbon kağıtsız severimseninkini tekelin önünde kuyrukta görmüşler.
Saçlarından tutup seni yerlerde sürüklerimikinizi üst üste koyar, karbon kağıtsız severim