- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Olmayacağını anlayabiliyorsa 3.yü yapması gerekirdi hata yapmışBaban senden olmayacagini anladigi anda 2.sini yapmiş reis. Kardesini gorunce de pes etmis artik bana oyle geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmayacağını anlayabiliyorsa 3.yü yapması gerekirdi hata yapmışBaban senden olmayacagini anladigi anda 2.sini yapmiş reis. Kardesini gorunce de pes etmis artik bana oyle geldi
bu herif gabriel jesus mu yoksa dublörü felan mı
Abi valla bize doktor yaşı genç olanlar çin aşısı yaptırsın dedi pfizerin kısırlık vs. etkisinden dolayı. Bunu ciddi ciddi dedi ama bilemiyorum
Pedere pfizer vurdurduk kardeş istemiyom başka

Kardeşinin o olayindan sonra tovbe etmistir yav aklima geldikce guluyorumOlmayacağını anlayabiliyorsa 3.yü yapması gerekirdi hata yapmış
Ben doktorun yalancısıyım. Alanında iyi bir doktor hemde
Mal geldi mal gidiyo ona yapçak bişi yok. Hayat kaygısı yok elemandaKardeşinin o olayindan sonra tovbe etmistir yav aklima geldikce guluyorum![]()
Dunyanın daha yaşanabilir bir yer olması hasebiyle senin de tercihini pfizerdan yana kullanmanı isterim.Abi valla bize doktor yaşı genç olanlar çin aşısı yaptırsın dedi pfizerin kısırlık vs. etkisinden dolayı. Bunu ciddi ciddi dedi ama bilemiyorum
Pedere pfizer vurdurduk kardeş istemiyom başka
Ben doktorun yalancısıyım. Alanında iyi bir doktor hemde
Pfizer vurdurursam kısırlık yapıp yapmadığını deneyimlerim rdsh
Ya öyle bir sey olsa hindistane avuc avuc asi bagislamisti pfizer.
Tamam işte onu anlayacağız evleniyomBerke kısır olunca da aşı yapabiliyorsun ama aşı yaptğın vücuda sirayet etmiyor.
Sanmam duymadım kısır yapıyor olsa en başta Çinliler satın alırdı
Hollandada bugün yasaklarda gevsemeye gidiliyor. Aksam sokaga cikma yasagi kalkiyor, dükkanlara randevusuz girilebilecek. Kafeler açılıyor
Hollandada bugün yasaklarda gevsemeye gidiliyor. Aksam sokaga cikma yasagi kalkiyor, dükkanlara randevusuz girilebilecek. Kafeler açılıyor
Heis su avatari rafa kaldirsan