Herkesin ikinci doz randevusu iptal edilmemiş, mesaj gelse dahi sistemde aktif gözüküyorsa o tarihte gidebiliyormuşsunuz. Sağlık Bakanlığı'ndan aldığım bilgi bu ama MHRS bu açıklamayla tutarsız davranıyor.

"15 Mayıs 2021 tarihinden itibaren Hong Kong, Çin, Tayvan, Vietnam, Avustralya, Yeni Zelanda, Singapur, Tayland, Güney Kore, İsrail, Japonya, Birleşik Krallık, Letonya, Lüksemburg, Ukrayna ve Estonya'dan Türkiye'ye gelen kişilerin Türkiye'ye girişlerinde PCR testi talep edilmeyecektir."

Haber Global'in haberine göre; konuyla ilgili olarak Sağlık Bakanlığı kaynaklarından yeni bir açıklama geldi. Buna göre, Pfizer/BioNTech aşısı için ikinci doz randevularını almış olanların randevuları korunacak. Yeni aşı olacaklara ikinci doz uygulamaları 6-8 hafta aralık olacak şekilde randevu verilecek.

napıor bu dümbüller

Haber Global'in haberine göre; konuyla ilgili olarak Sağlık Bakanlığı kaynaklarından yeni bir açıklama geldi. Buna göre, Pfizer/BioNTech aşısı için ikinci doz randevularını almış olanların randevuları korunacak. Yeni aşı olacaklara ikinci doz uygulamaları 6-8 hafta aralık olacak şekilde randevu verilecek.

napıor bu dümbüller

Ben de görüştüm bakanlıkla, öyle dediler.

İptal mesajları sistemsel hataymış :DDD

Şimdi randevuya baktım 29 nisan 2022 diyor ki onda da hata veriyor gerçi.

Biontech için alınmış randevular devam ediyormuş doktorla konuştum bizimkiler için almıştım yeni randevu alacakların 2.dozu 6 hafta sonra dedi

Benim 2.doz için en erken randevu tarihini 16 gün ileri atmışlar

1 mayıs randevumuzu iptal etmişlerdi şimdi baktım tekrar aktif olmuş. Bir işi düzgün yapsalar şaşarım. O değil şuan extra aşı randevusu alınabiliyor suistimalci olsak 3. dozuda vurdurursun.

1 mayıs randevumuzu iptal etmişlerdi şimdi baktım tekrar aktif olmuş. Bir işi düzgün yapsalar şaşarım. O değil şuan extra aşı randevusu alınabiliyor suistimalci olsak 3. dozuda vurdurursun.
Ekstra randevuya zin vermiyor adımları ilerlesen de.

Bu arada anladığım kadarıyla tepkilerden dolayı vazgeçtiler.

Baştaki hedef hiç aşı olmayanları aşılamaktı kalanlarla ancak ilk dozu olanlar çok tepki gösterince vazgeçtiler. Çünkü dün bakan kendisi ikinci dozları erteleyeceğiz dedi

Halbuki Almanya ve İngiltere'de zateb 6-8 hafta sonra yapılıyormuş ikinci doz yani bunu baştan öyle organize etseler problem olmayacaktı.

Sağlık Bakanı her gün farklı bir fiyaskoya imza atıyor

Hindistan varyanti 3 gunde öldürüyor diyorlar. Yine internet yalani mi?

Geri
Üst Alt