Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.201
- 39.463
- 3.993
2.doz randevusu mu ? ben alamadım cünkü yeni randevu vermıyor yeni randevuAnnem için 31.05 tarihine yeni randevu aldım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2.doz randevusu mu ? ben alamadım cünkü yeni randevu vermıyor yeni randevuAnnem için 31.05 tarihine yeni randevu aldım.
Evet. 2. doz randevusu. Her adımda birkaç saniye bekleyerek ilerleyip alabildim.2.doz randevusu mu ? ben alamadım cünkü yeni randevu vermıyor yeni randevu
Taşşak geçiliyoruz ya resmenHerkesin ikinci doz randevusu iptal edilmemiş, mesaj gelse dahi sistemde aktif gözüküyorsa o tarihte gidebiliyormuşsunuz. Sağlık Bakanlığı'ndan aldığım bilgi bu ama MHRS bu açıklamayla tutarsız davranıyor.
Haber Global'in haberine göre; konuyla ilgili olarak Sağlık Bakanlığı kaynaklarından yeni bir açıklama geldi. Buna göre, Pfizer/BioNTech aşısı için ikinci doz randevularını almış olanların randevuları korunacak. Yeni aşı olacaklara ikinci doz uygulamaları 6-8 hafta aralık olacak şekilde randevu verilecek.
napıor bu dümbüller
Ben de görüştüm bakanlıkla, öyle dediler.
İptal mesajları sistemsel hataymışDD
Ateyiz cehapeli seni!Yerin dibine batsın yönetiminiz de sizi destekleyenler de
Ekstra randevuya zin vermiyor adımları ilerlesen de.1 mayıs randevumuzu iptal etmişlerdi şimdi baktım tekrar aktif olmuş. Bir işi düzgün yapsalar şaşarım. O değil şuan extra aşı randevusu alınabiliyor suistimalci olsak 3. dozuda vurdurursun.
son aşamaya kadar gelip randevu onayına basmamıştım doğrudur.Ekstra randevuya zin vermiyor adımları ilerlesen de.