- 12 Ocak 2013
- 50.843
- 60.205
- 4.323
3 günde öldürdüğünü bilmiyorum ama görüntüler kötü renktaşHindistan varyanti 3 gunde öldürüyor diyorlar. Yine internet yalani mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 günde öldürdüğünü bilmiyorum ama görüntüler kötü renktaşHindistan varyanti 3 gunde öldürüyor diyorlar. Yine internet yalani mi?
covid ilk çıktığında internette milletin ağzı köpürüyor, yolda bayılıyordu.Hindistan varyanti 3 gunde öldürüyor diyorlar. Yine internet yalani mi?
Bodrumu işgal etmisler. Virusu oraya taşıdılar. Ne anladım tam kapanmadanBu yasak bittiğinde İstanbul azalmış Anadolu fırlamış olacak muhtemelen yollar kilit durumdaymis
İzmir'e gelmeyin sn İstanbullular bokmu var burada kalın evinizde
3 günde öldürdüğünü bilmiyorum ama görüntüler kötü renktaş
Bu devirde bu imkanlarla yasadigimiza şükür ya. Bu pandemilerin tarihini okuyorum da... Ispanyol gribi vs.. Dünyayı alt üst etmişler ozamanlar. Korkunc
2023'te milli aşımiz gökyüzünde![]()
![]()
Şimdi de diyorlarki Çin iptal
Haziranda 30 milyon Biontech (dua etsinler biontech türk firmasının)
Sputnik 6 ay içinde 50 milyon
Bir sonraki açıklamada hangi yalanı söyleyecekler bakalım.
Bu sayilar cok az![]()
![]()
Şimdi de diyorlarki Çin iptal
Haziranda 30 milyon Biontech (dua etsinler biontech türk firmasının)
Sputnik 6 ay içinde 50 milyon
Bir sonraki açıklamada hangi yalanı söyleyecekler bakalım.
Yaşamın yavaş olduğu, ulaşımın kısıtlı olduğu, tedavi ve teşhisin olmadığı bir dönemle aşının bulunduğu ancak kapitalist amaçlardan dolayı aşı üretiminin kasıtlı olarak sınırlı olduğu, göz göre göre insanların ölmesine sırt çevrilen bir dönemi kıyaslamak ne kadar doğru?
O delikten ne yiyor
Ve nimel vekilHasbinallah.
Admirim olur mu öyle şey?Süreci çok iyi yönetti!Bu arada anladığım kadarıyla tepkilerden dolayı vazgeçtiler.
Baştaki hedef hiç aşı olmayanları aşılamaktı kalanlarla ancak ilk dozu olanlar çok tepki gösterince vazgeçtiler. Çünkü dün bakan kendisi ikinci dozları erteleyeceğiz dedi
Halbuki Almanya ve İngiltere'de zateb 6-8 hafta sonra yapılıyormuş ikinci doz yani bunu baştan öyle organize etseler problem olmayacaktı.
Sağlık Bakanı her gün farklı bir fiyaskoya imza atıyor