Biontech 1.dozdan sonra %70 koruma sagliyor. 1.doza abanip daha cok insani aşilamak dogru hareketti surec nasil leş yonetilirse yonetilsin.

Bu Hindistan dünyanın başına bela olacak. Hayatımın en boktan günlerini yaşadığım yer ve yine geldi buldu bizi beyler eğer bu varyant yayılırsa geçmiş olsun hepimize.

Bu yasak bittiğinde İstanbul azalmış Anadolu fırlamış olacak muhtemelen yollar kilit durumdaymis
İzmir'e gelmeyin sn İstanbullular bokmu var burada kalın evinizde

Bu devirde bu imkanlarla yasadigimiza şükür ya. Bu pandemilerin tarihini okuyorum da... Ispanyol gribi vs.. Dünyayı alt üst etmişler ozamanlar. Korkunc

Bu devirde bu imkanlarla yasadigimiza şükür ya. Bu pandemilerin tarihini okuyorum da... Ispanyol gribi vs.. Dünyayı alt üst etmişler ozamanlar. Korkunc

Yaşamın yavaş olduğu, ulaşımın kısıtlı olduğu, tedavi ve teşhisin olmadığı bir dönemle aşının bulunduğu ancak kapitalist amaçlardan dolayı aşı üretiminin kasıtlı olarak sınırlı olduğu, göz göre göre insanların ölmesine sırt çevrilen bir dönemi kıyaslamak ne kadar doğru?

E0EvYYaXMAU5nOd

E0EvYayXoAUyVUa

Şimdi de diyorlarki Çin iptal
Haziranda 30 milyon Biontech (dua etsinler biontech türk firmasının)
Sputnik 6 ay içinde 50 milyon

Bir sonraki açıklamada hangi yalanı söyleyecekler bakalım.

Dunyanin ayricalikli insanlar yuzdelik diliminde biraz daha yuksekte olsaydik keske

Afrika gibi sona kalmak istemeyiz

Yaşamın yavaş olduğu, ulaşımın kısıtlı olduğu, tedavi ve teşhisin olmadığı bir dönemle aşının bulunduğu ancak kapitalist amaçlardan dolayı aşı üretiminin kasıtlı olarak sınırlı olduğu, göz göre göre insanların ölmesine sırt çevrilen bir dönemi kıyaslamak ne kadar doğru?

Haklisin. Direkt kıyas mumkun degil. Benim kıyasım daha çok imkanlar üzerineydi. Ha bu imkanlarin adaletsiz insanlar arasinda paylasilmasi insanligin şerefsizliği abi. Cok sinirlenebiliyorum bu duruma. Paran varsa borun ötüyor.

Bu olayın başında yani yoneten kişi kesinlikle Bill Gates denen bunak herif nokta atışı tarih veriyor aşı içinde verdi pandemi bitişi içinde herşeyi istediği gibi dizayn ediyor

Bu arada anladığım kadarıyla tepkilerden dolayı vazgeçtiler.

Baştaki hedef hiç aşı olmayanları aşılamaktı kalanlarla ancak ilk dozu olanlar çok tepki gösterince vazgeçtiler. Çünkü dün bakan kendisi ikinci dozları erteleyeceğiz dedi

Halbuki Almanya ve İngiltere'de zateb 6-8 hafta sonra yapılıyormuş ikinci doz yani bunu baştan öyle organize etseler problem olmayacaktı.

Sağlık Bakanı her gün farklı bir fiyaskoya imza atıyor
Admirim olur mu öyle şey?Süreci çok iyi yönetti!

Geri
Üst Alt