Avrupa ilaç ajansı (EMA) Avrupa için çin aşısı olan sinovac'ı denetime aldıklarını belirtti. Çin aşısının Avrupa da da kullanilmasi uzun surmez

Ulan GS forumu mu dini fetva meclisi mi ben anlamadim arkadaş. Herkes bir alim, bir bilgili. Eger gercekten inancliysan fetva vermenin şakası olmadığını bilmemiz gerek

Aşı pasaportunda Sinovac yok listede.

Buradaki haber gazetelerinde okudum abi. Rolling review denilen aşamaya geçmişler. Bu aşamadan sonra Çin EMAdan Avrupa da kullanimi için izin isteyebilecekmiş. Şuan için çoğu Avrupa ulkesinin daha Çin ile hicbir teması yok aşı konusunda.

Zaten bildiğim kadariyla sistematik ve Avrupa da kabul görmüş tek bir korona pasaport ornegi bulunmuyor.

Buradaki haber gazetelerinde okudum abi. Rolling review denilen aşamaya geçmişler. Bu aşamadan sonra Çin EMAdan Avrupa da kullanimi için izin isteyebilecekmiş. Şuan için çoğu Avrupa ulkesinin daha Çin ile hicbir teması yok aşı konusunda.

Zaten bildiğim kadariyla sistematik ve Avrupa da kabul görmüş tek bir korona pasaport ornegi bulunmuyor.
Henüz yok da planlamada gözükmüyordu. En geç bir kaç aya ülkeler arası geçişler aşı pasaportuna tabii olacak, Çin tedarik konusunda bu kadar sorun yaşatırken dahil edilir mi, pek ümidim yok.

Henüz yok da planlamada gözükmüyordu. En geç bir kaç aya ülkeler arası geçişler aşı pasaportuna tabii olacak, Çin tedarik konusunda bu kadar sorun yaşatırken dahil edilir mi, pek ümidim yok.

Abd de aşı vurulan arkadaşlar var. aşı vurulduktan sonra kendilerine hangi aşıyı hangi tarihte olduklarına dair bir not veriyorlarmış yurt dışı seyahati halinde yanlarında bulundurmaları için.

Markette kalem kağıt satışını yasaklayıp pazar yerlerini açmak da tam da böyle bir kapanmaya yakışırdı.
Resmi sayılarla 7 -8 milyon kişiye muafiyet ver ( en az 15-20dir)
Mahallelerde sokaklarda hiç bir denetim yapma
Sonra rakamlar düşüyor de :\ yav he

Resim

tırmanışa mı geçiyoruz yoksa

Geri
Üst Alt