Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.873
- 11.226
- 1.838
alkolun de dini bir engeli yok.Alkol neyse de sigaranın dini bir engeli yok. Bazı cemaatlerde içmek zorunlu neredeyse. Sigara içmeyeni almıyorlar resmen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alkolun de dini bir engeli yok.Alkol neyse de sigaranın dini bir engeli yok. Bazı cemaatlerde içmek zorunlu neredeyse. Sigara içmeyeni almıyorlar resmen.
Niçin küçük esnafı mı canlandıracaklarmış? Vatandaşı daha çok sevsinler diye mi?7mayıstan itibaren marketlerde gıda ve temizlik ürünleri dışındaki ürünlerin satışı yasaklandı. kozmetik parfüm falan dahil
Alkol neyse de sigaranın dini bir engeli yok. Bazı cemaatlerde içmek zorunlu neredeyse. Sigara içmeyeni almıyorlar resmen.
Kırtasiye satışı da olmayacakmış. Ee kırtasiyeler zaten kapalı. Kalem lazım olsa çocuklara ?Niçin küçük esnafı mı canlandıracaklarmış? Vatandaşı daha çok sevsinler diye mi?
Aşı pasaportunda Sinovac yok listede.Avrupa ilaç ajansı (EMA) Avrupa için çin aşısı olan sinovac'ı denetime aldıklarını belirtti. Çin aşısının Avrupa da da kullanilmasi uzun surmez
Aşı pasaportunda Sinovac yok listede.
Henüz yok da planlamada gözükmüyordu. En geç bir kaç aya ülkeler arası geçişler aşı pasaportuna tabii olacak, Çin tedarik konusunda bu kadar sorun yaşatırken dahil edilir mi, pek ümidim yok.Buradaki haber gazetelerinde okudum abi. Rolling review denilen aşamaya geçmişler. Bu aşamadan sonra Çin EMAdan Avrupa da kullanimi için izin isteyebilecekmiş. Şuan için çoğu Avrupa ulkesinin daha Çin ile hicbir teması yok aşı konusunda.
Zaten bildiğim kadariyla sistematik ve Avrupa da kabul görmüş tek bir korona pasaport ornegi bulunmuyor.
Tıp bilgisi olmadan atıp tutanlar hakkında görüşlerin?Ulan GS forumu mu dini fetva meclisi mi ben anlamadim arkadaş. Herkes bir alim, bir bilgili. Eger gercekten inancliysan fetva vermenin şakası olmadığını bilmemiz gerek
Tıp bilgisi olmadan atıp tutanlar hakkında görüşlerin?
www.instagram.com
Henüz yok da planlamada gözükmüyordu. En geç bir kaç aya ülkeler arası geçişler aşı pasaportuna tabii olacak, Çin tedarik konusunda bu kadar sorun yaşatırken dahil edilir mi, pek ümidim yok.