- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
bu boktan çin aşısını niye yaptılar millete
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayri abim bunu Fahrettin Hoca bile gerçekten anlamda cevaplayamaz sanırımbu boktan çin aşısını niye yaptılar millete
Yok yaSinovac ile aşılanan sağlık çalışanlarına 3. doz olarak çok acil biontech yapılmalıdır.
Hayir ben yapilacak algiyi soyluyorum devlet boyle bir sey yapmazForumdan bir arkadaş Sinovac olanlar Biontech de olup hacca gönderilecek diye bir iddiada bulundu devletimiz hakkında.
devlet her zaman 18 yaşındaHayir ben yapilacak algiyi soyluyorum devlet boyle bir sey yapmaz
#rte
Sizin patronun ismi F ile mi başlıyor?Bizim patron da güya asi getirtecekti is yerine. Bunu söyleyeli 1,5 ay oldu hala ortada asi masi yok, herif üc maymunu oynuyor.
Haziran'in ilk haftasindan itibaren Almanya'da öncelik tanima sistemi ortadan kalkacak, isteyen asi olabilecek ama bu sefer de ortada olunabilecek asi yok. Haziran'in sonunda yeni asilar gelecekmis 60 Milyon doz. O da yetmeyecek yine.
Sizin patronun ismi F ile mi başlıyor?
Bizim ülkede de var bir tane sürekli aşı getircem diyip duran birisi ondan sordum.Anlamadim ama yok hayir.
Bu bahsettigin durumun aynısı bende de oldu. Hatta 1 gün sürdü. Ertesi güne hiç birseyim kalmadı. Belkide bu vesile ile geçirmiş oldum.allah virüsu kapanlara acil şifa versinÇok ciddiyim, eşim biraz corona konusunda pimpiriklidir. Akşam 7de hiçbirşeyim yokken iftar vakti burnum akmaya başladı ama musluktan akar gibi. Eşimin ısrarıyla hastaneye gittim, sırf negatif çıksında içi rahatlasın diye. Pozitif çıktıKarantina sürecinde hiçbir semptomum yoktu burun akıntısı dışında
![]()
Bizim ülkede de var bir tane sürekli aşı getircem diyip duran birisi ondan sordum.