ilk dozda biotench olup 2.dozda china aşırı yapılanlar varmış yada tam tersi bunu etraftan duydum pek gerçekçi gelmedi

ama bizim ülkeyi düşününce neden olmasın

Bizim patron da güya asi getirtecekti is yerine. Bunu söyleyeli 1,5 ay oldu hala ortada asi masi yok, herif üc maymunu oynuyor.

Haziran'in ilk haftasindan itibaren Almanya'da öncelik tanima sistemi ortadan kalkacak, isteyen asi olabilecek ama bu sefer de ortada olunabilecek asi yok. Haziran'in sonunda yeni asilar gelecekmis 60 Milyon doz. O da yetmeyecek yine.

Bizim patron da güya asi getirtecekti is yerine. Bunu söyleyeli 1,5 ay oldu hala ortada asi masi yok, herif üc maymunu oynuyor.

Haziran'in ilk haftasindan itibaren Almanya'da öncelik tanima sistemi ortadan kalkacak, isteyen asi olabilecek ama bu sefer de ortada olunabilecek asi yok. Haziran'in sonunda yeni asilar gelecekmis 60 Milyon doz. O da yetmeyecek yine.
Sizin patronun ismi F ile mi başlıyor?

Çok ciddiyim, eşim biraz corona konusunda pimpiriklidir. Akşam 7de hiçbirşeyim yokken iftar vakti burnum akmaya başladı ama musluktan akar gibi. Eşimin ısrarıyla hastaneye gittim, sırf negatif çıksında içi rahatlasın diye. Pozitif çıktı :asd: Karantina sürecinde hiçbir semptomum yoktu burun akıntısı dışında :D
Bu bahsettigin durumun aynısı bende de oldu. Hatta 1 gün sürdü. Ertesi güne hiç birseyim kalmadı. Belkide bu vesile ile geçirmiş oldum.allah virüsu kapanlara acil şifa versin

Karantina süresi tekrardan 14 güne çıkartılmış. Ayrıca temaslı olarak adınız verilirse aşılı olsanız bile karantinaya giriyorsunuz

Geri
Üst Alt