Randevusuz da aşı vuruyorlarmış filan deniliyor ne derece doğru bilemem

Alman sirketi olan Curevac ürettiği covid aşısının 47% etkili oldugunu belirtmiş.

Acaba Ercüment hocayla bir iliskileri var mi diye merak etmiyor degilim

Ben de salı akşamı iş çıkışına randevumu aldım. Kasım ayında zaten covid geçirmiştim. Antikor testi de yaptırmıştım sonuç pozitif çıkmıştı. Bir yan etki ile karşılaşmamayı ümit ediyorum. Hayırlısı bakalım.

Sorumluluk kabul etmeyiz temalı bir yazı işte.

ABD'de 180 milyon aşı yapılmış böyle bir yazı yok, bizde nedense var.
Tedaviden sonra kıçı ağrısa , tedaviyi uygulayan kişiye , dava açma potansiyeline sahip kişiler var ülkede.

O yüzden bizim ülkede , milyonlarca yapıldığı da göz önünde bulundurulursa, bu bir gereklilik.

İnsanlar aşının olası yan etkilerini göze alarak yaptırmalı.

yok
10.ay sonuna kadar gecerli olan iyilesti belgem var, 2 kez asilanmis kisilerle ayni statüdeyim suan.
sonrasinda zaten ülkede korona morona kalmaz muhtemelen
83 milyon nüfusun 15 milyonu 18 yas alti cocuk
kalan 68 milyonun %70i asilandigi anda bu is biter, bu da 48 milyon ediyor
20 milyon suan bittigine göre almanlar yolu yariladi diyebiliriz ki 40 milyon 1.dozda suan zaten

Corona kalir. Drosten cikip, sürü basigikligi olmayacak demisti. Insanlar hayvan gibi sürulerde yasamiyor diye, asi olmayanlar bir ara Coronaya yakalanir diyordu. 80% asi orani bile bunu cözemiyormus.

Ondan ben vurdurdum ve 1,5 hafta sonra 2. defa vurduracagim. 1-1,5 ay sonra asi olma sansi olup asi olmayanlar icin umarim Lockdown falan gelmez. Onlar hastanelik oluyorsa olsun, popülasyonun diger kismi normal hayatina devam etme hakki olmali.

Geri
Üst Alt