Bugün cahil deneyi yaptım kendi kendime. Aşı olduğum yere soda kapağı koydum, durdu. Kaşık koydum, oda durdu. Dolap magnetini yapıştırdım oraya kolum kopacakmış gibi ağrıdı. Ne verdiler bize acep :asd: Şaka değil gerçek bu arada.

Not: sağ kolda durmuyor. Aşı olan yerde duruyor sadece.

Şimdi eşimde denedim, onunda aşı olduğu yerde duruyor, aşı olalı 2 ay oldu. Valla gülüyorum şuan :D Ne enjekte ettiler bana :ROFLMAO::ROFLMAO:
CIA kaba ete kadar takipte üstad...G.o

Bugün cahil deneyi yaptım kendi kendime. Aşı olduğum yere soda kapağı koydum, durdu. Kaşık koydum, oda durdu. Dolap magnetini yapıştırdım oraya kolum kopacakmış gibi ağrıdı. Ne verdiler bize acep :asd: Şaka değil gerçek bu arada.

Şimdi eşimde denedim, onunda aşı olduğu yerde duruyor, aşı olalı 2 ay oldu. Valla gülüyorum şuan :D Ne enjekte ettiler bana :ROFLMAO::ROFLMAO:

Nemdendir o nemden
Duş al üstat

Bu ne

Sodanın markası önemli tabiki, malum sodanın içinde nanoteknolojik çip olabilir ve içtiğinde barsağından emilip aşıyla birleşip kolun o bölgesinde yeni bir reaksiyon yaparak seni dış mihrakların aleti yapabilir.

Neyse aşıya destek olmadığınız her an virüsün yeni mutasyonlar oluşup kayboluyor 200 mutasyondan biri anlamlı ve daha ölümcül olabilir.

Sodanın markası önemli tabiki, malum sodanın içinde nanoteknolojik çip olabilir ve içtiğinde barsağından emilip aşıyla birleşip kolun o bölgesinde yeni bir reaksiyon yaparak seni dış mihrakların aleti yapabilir.

Neyse aşıya destek olmadığınız her an virüsün yeni mutasyonlar oluşup kayboluyor 200 mutasyondan biri anlamlı ve daha ölümcül olabilir.
Doktorum çip işin şakası tabi. Araştırdım her zamanki gibi, birkaç teori var. Komik bir durum ama. Sabah twitterda gördüm, güldüm geçtim. Öğretmen bi arkadaşa gösterdim twiti hocam ben denedim oldu dedi eşimde de oldu dedi. Hadi canım dedim, eve geldim denedim, oldu :D Aşılarda eser miktarda aliminyum ve etil civa mevcut ondan olabilir diyen var. Vücut stres kaynaklı veya sürtünmeden kaynaklı çekim alanı oluşturan diyen var. Yüzeyde aşı sonrası salgılanan bir sıvı varmış, yapışkan etki yapabiliyormuş, onu diyen var. Sonuncusuna ihtimal vermiyorum çünkü metal birşey koyduğumda dururken mıknatısın çekmediği birşey durmuyor. Aşı olmanın faydasını bugün dışarıda maskeyi kimse yokken çeneme indirip ilk kez rahat yürüdüğümde anladım. Normalde eve girene kadar maske duruyordu, eller dezenfektandan çatladı.

Yine popülizm...6 kişinin toplanması beklenmesin diye (Biontech in 1 flakonu açılınca 6 kişiye birden yapılması gerekiyor), hem yaş kategorizasyonu, hem randevu mecburiyeti bertaraf edildi; sağlık personelinin canı çıkıyor...

Vatandaş, sanki diğer kurumlarda saniye bekletilmiyor?!..

Yeri gelmişken belirteyim; aşılarınızı yaptırın arkadaşlar, bu işin şakası yok...Saçma sapan komplo teorilerine itibar etmeyin lütfen; yok kısırlık yapıyormuş da çip miş de bilmem ne...Penisilin dahil pek çok antibiyotik ve her tür aşı için on yıllardır söylenir bunlar. Allahtan çoğunluk aklı selim de insan nesli devam edebiliyor...

Çip takılınca ne oluyor? Kumandayla mı kontrol ediyorlar? :(
Bir şeyler olmaz renktaş aşıyla ilgili nasıl ön yargıların var söyle kıralım. Murat önder abimin önyargılarını kırdık aşısını oldu ama bisiklet kaskı kafasından çıkmıyor yüksek doz vermişler galiba ama çözeceğiz

Geri
Üst Alt