İngiltere’de koronavirüs salgınında son 24 saatte 11 bin 625 vakanın tespit edilmesi ile toplam vaka sayısı 4 milyon 651 bin 988’e ulaştı. Ülkede şubat ayı ortasından bu yana en yüksek günlük vaka sayısı kaydedildi.​

İngiltere’de koronavirüs salgınında son 24 saatte 11 bin 625 vakanın tespit edilmesi ile toplam vaka sayısı 4 milyon 651 bin 988’e ulaştı. Ülkede şubat ayı ortasından bu yana en yüksek günlük vaka sayısı kaydedildi.​

avatara margot yengeni koyarak ne yapmak nereye varmak istemektesin

ilk dozda astrazeneca ile aşılanan almanya başbakanı angela merkel’e ikinci doz olarak moderna aşısı yapıldığı açıklandı.

Bu ne la bu ne

Uğur Şahin, BioNTech aşısının son dönemde birçok ülkede vaka sayısının artmasına neden olan Delta varyantına karşı etkili olduğunu açıkladı.
Güzel haber.

Şu an ilk aşımı olmak için yola çıktım. Üniversite'de kağıt üstünde hâlâ okuyor oluşumun bir gün işe yarayacağını biliyordum.

Bizim patron güya aylar önce aşıyı getirecekti şimdi Ağustos falan diyor gerzek herif. Üniversite'de tak diye anında termin aldım çalışanlardan sonra okuyanlar için yaş sınırını alta çektikleri anda.

Geri
Üst Alt