Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.781
- 21.823
- 2.783
Hbuldum ahbaklıma ilk sen geldin vurduranlar kulübüne hoşgeldin ahbab
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hbuldum ahbaklıma ilk sen geldin vurduranlar kulübüne hoşgeldin ahbab
Mütüşşşgoogle ın diyeceği birşeyler var. : Google Çeviri
avatara margot yengeni koyarak ne yapmak nereye varmak istemektesinİngiltere’de koronavirüs salgınında son 24 saatte 11 bin 625 vakanın tespit edilmesi ile toplam vaka sayısı 4 milyon 651 bin 988’e ulaştı. Ülkede şubat ayı ortasından bu yana en yüksek günlük vaka sayısı kaydedildi.
Ingiltere astra mı vurdurmuştu ?Uğur Şahin, BioNTech aşısının son dönemde birçok ülkede vaka sayısının artmasına neden olan Delta varyantına karşı etkili olduğunu açıkladı.
Aynı ülke takımlarının şlde grupta birbirini çekememesi gibi olmuşilk dozda astrazeneca ile aşılanan almanya başbakanı angela merkel’e ikinci doz olarak moderna aşısı yapıldığı açıklandı.
Bu ne la bu ne
Mizahının git gide yükselmesi gözden kaçmıyoAynı ülke takımlarının şlde grupta birbirini çekememesi gibi olmuş

Güzel haber.Uğur Şahin, BioNTech aşısının son dönemde birçok ülkede vaka sayısının artmasına neden olan Delta varyantına karşı etkili olduğunu açıkladı.
Bu devlet için vuran da vurduran da şereflidir.Vatan icin gerekli olan her seyi yapmaya hazirim
Evet an itibariyle ilk aşıyı vurdurdum, hayırlı olsun.
Teşekkürler Uğur reis![]()