- 29 Temmuz 2018
- 1.417
- 2.033
- 1.253
Annem ve babam iki doz sinovac, ben ile abim tek doz biontech yaptırmıştık şu an hepimiz pozitifiz. Tek dozda iken aşıya pek güvenmeyin dikkatli olmakta fayda var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun Allah şifa versin, bilgi icin teşekkür.Annem ve babam iki doz sinovac, ben ile abim tek doz biontech yaptırmıştık şu an hepimiz pozitifiz. Tek dozda iken aşıya pek güvenmeyin dikkatli olmakta fayda var.
Aşı olunca virüsü kapmayacaksın diye bir durum yokki zaten.Annem ve babam iki doz sinovac, ben ile abim tek doz biontech yaptırmıştık şu an hepimiz pozitifiz. Tek dozda iken aşıya pek güvenmeyin dikkatli olmakta fayda var.
geçmiş olsunAnnem ve babam iki doz sinovac, ben ile abim tek doz biontech yaptırmıştık şu an hepimiz pozitifiz. Tek dozda iken aşıya pek güvenmeyin dikkatli olmakta fayda var.
Geçmiş olsun , en kısa sürede atlatırsınız inşallah.Annem ve babam iki doz sinovac, ben ile abim tek doz biontech yaptırmıştık şu an hepimiz pozitifiz. Tek dozda iken aşıya pek güvenmeyin dikkatli olmakta fayda var.
Geçmiş olsun, umarım hafif bir şekilde en kısa sürede atlatırsınız. Keşke şu durumu insanlara bağıra bağıra söyleseler aşı yapılırken. Millet aşı olunca virüsü taşımadığını ya da hastalanmayacağını sanıyor. Kendisi bağışıklık kazansa bile hala bulaştırabiliyor virüsü taşıyıp. Ben de 1 saat önce ilk doz Sinovac aşısını oldum. Aile bireyleri de 1 hafta önce aynı şekilde Sinovac olmuştu. Aynı tedbirlerle devam ediyoruz. Tedbiri elden bırakmamak gerek. Şu beladan en kısa sürede kurtuluruz umarım.Annem ve babam iki doz sinovac, ben ile abim tek doz biontech yaptırmıştık şu an hepimiz pozitifiz. Tek dozda iken aşıya pek güvenmeyin dikkatli olmakta fayda var.
aşıya güvenin yaw öyle şey mi var. aşı zaten hastalığa yakalanmama riskini ortadan kaldırmıyordu ki. daha hafif semptomlarla geçirmeni sağlıyor. geçmiş olsun.Annem ve babam iki doz sinovac, ben ile abim tek doz biontech yaptırmıştık şu an hepimiz pozitifiz. Tek dozda iken aşıya pek güvenmeyin dikkatli olmakta fayda var.
sabah okuduğum bir yerde 30 milyonda 300 küsür kişide saptanmış. çok korkulacak bir rakam değil. gene de tedbirli olmakta yarar var tabi.ABD: Aşı yaptıran 30 yaş ve altındakilerde görülen kalp iltihaplanması ile aşı arasında bağ olabilir
Nefes darlığı, baş dönmesi kalp çarpıntısı yaşayan arkadaşlar direk hastaneye görünsün. Çok az ihtimal bile olsa yan etkisi olur geçer diye düşünmesin.
İhtimaller düşük olsa da milyonda 1 bile seni bulabilir. Korkmadan hayatın akışına devam tabi ki, ancak bu yaşına kadar hiç çarpıntısı olmamış birinin aniden bu belirtileri göstermesi acil doktor muayenesi demek.sabah okuduğum bir yerde 30 milyonda 300 küsür kişide saptanmış. çok korkulacak bir rakam değil. gene de tedbirli olmakta yarar var tabi.
orası kesin. üşütmüşüm diye tersine yatmasın millet. bizimkiler sever çünkü hastaneden uzak kalmayı.İhtimaller düşük olsa da milyonda 1 bile seni bulabilir. Korkmadan hayatın akışına devam tabi ki, ancak bu yaşına kadar hiç çarpıntısı olmamış birinin aniden bu belirtileri göstermesi acil doktor muayenesi demek.
aşı karşıtlığı, mücadele edilmesi gereken hastalıklı bir zihniyettir.Aşı olmayanlara karşı nedir bu linç anlamıyorum. Ben henüz olmadım, yakın zaman içerisinde de olmayı düşünmüyorum. İlerleyen yıllarda aşının yan etkilerinden dolayı kalıcı bir rahatsızlığımın olması halinde bunun sorumluluğunu aşıyı üreten firma alabilecek mi? Hayır almayacak. Sonuç olarak kendi bedenim, kendi kararım. İsteyen olur, isteyen olmaz. Saçma sapan faşizan düşüncelerle kimse kimseyi bir şeye zorlayamaz.
aşı karşıtlığı, mücadele edilmesi gereken hastalıklı bir zihniyettir.
toplum da kendisi icin tehlike oluşturan aşı karşıtlığı gibi zararlı fikirlerle mücadele etmekte özgür.Kendi bedenimle ilgili kararı verip vermemekte özgürüm. İsteyen aşı yaptırır, isteyen yaptırmaz. Bu kimseyi alakadar eden bir durum değil.
toplum da kendisi icin tehlike oluşturan aşı karşıtlığı gibi zararlı fikirlerle mücadele etmekte özgür.
nasıl dayatamaz? ırkcılıgı özgürce savunabiliyor musun? ası karsıtlıgını da savunamazsın.Herkes fikrini özgürce beyan edebilir elbette ama kimse, kimseye zorla bir şey dayatamaz.