Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.285
- 15.104
- 1.878
Israil Delta Varyasyonu yüzünden yine maske takma kurallini sertlestirmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya fatih transfer duyumu almış gibi ne bu gizemler ne duydun kimden duydun söylede bizde bi süzgecimizden geçirelimOlmayanları bunaltacaklar, eğer aşın yok sa mahkum hayatı bizi bekliyor.
Siz hazırlığınızı ona göre yapın.
@Hayri Cund
Bir şey bilmesem yazmam, duyum felan da değil, Aralık ayında bu postun altında grsz.
Gscimbom mobil
2200 kişilik homeoffice sistemini Kasım ortası için sipariş ettik.Ya fatih transfer duyumu almış gibi ne bu gizemler ne duydun kimden duydun söylede bizde bi süzgecimizden geçirelim
2200 kişilik homeoffice sistemini Kasım ortası için sipariş ettik.
Bilgisayar kamera kulaklık mikrofon ve koltuk.
Evde kullandığın oda için 150 Euro kira parasını bugün şirket onayladı.
Hepsi Aralık başı yürürlüğe girecek.
Gscimbom mobil
Aynen bu sen ben de grip olmadım ama covid de olmadım.
Almanya devletinin kanserden öleni covid diye işlemesinin mantıklı bir açıklamasını yapar mısın? Kulaktan dolma işkembeden atma olmasın ama lütfen. Varsa güzel bir teori okumak isterim.
Aynen öyle maske nasıl Covide karşı koruyorsa diğer virüslere karşı da koruyordur. Diğer insanlarla iletişimimiz de oldukça düştü ve hijyenine de herkes ekstra dikkat ediyor. Sebebi bu kesinlikle.Konudan bagimsiz ben de grip olmadim bu sene mesela, yoksa hic sasmaz her sene olurum kesin.
Bunun ana nedeni bence Corona yüzünden milletin kendine ve yaptiklarina normalden daha iyi ve fazla dikkat etmesinden kaynaklaniyor. Ben normalde kis aylarinda da gezip tozan bir adamim, bu kis mesela hic birsey yapmadim. Bir defa kayak yapmak icin karli bölgeye gittim onda da 5-6 kat giyindim üstümü.
Covid'e karsi en guclu silahimiz tedbirlerimizdirYaklaşık 9 10 ay önce hastalığı geçirmiştim ve bugün ben de biontech ilk dozumu oldum ama bu korona ile tek savaş aşıyla olmaz fahrettin koca sağlık bakanı değil de sanki aşı bakanı gibi kaç aydır aşı da aşı başka bir şey demiyor.
Kardeşim bir kere de bağışıklık sisteminizi güçlendirin, d vitaminini yeterli düzeyde tutun, yediğinize içtiğinize dikkat edin vs bir şey de. Yarın bir gün aşı da fayda etmiyor denirse yine kapanalım, yasaklar başlasın falanla olmaz bu iş. Varsa yoksa ya yasak ya aşı başka bir şey demiyorlar
Covid'e karsi en guclu silahimiz tedbirlerimizdir
En guclu tedbirimiz asi olmamizdir
En guclu asimiz biontechtir
Bakanimiz bunlari soyluyor gayet hakli
Onun faz 3 calismalari yeni basladi renktas umarim yuzde 95+ bir koruyuculuga dair veriler gelir ve butun mazlumlarin hizmetinde bir asi kazandirilmis olur dunyayaYanlış biliyorsun hocam.En guclusu turkovac
sen aşını oldun mu? olduysan korunuyorsun demekki.aşı karşıtlığı, mücadele edilmesi gereken hastalıklı bir zihniyettir.
Toplumun belli bir yuzdesi asi olmadan pandemi tedbirlerini kaldirabilecegimiz bir korumaya ulasamiyoruz. Bu sebeple sadece asi olanlara yonelik kisitlamalarin kaldirilmasi gerekecek. Yani bu yapilmak istenmiyor. Herkeste asi yuzde 100 koruma saglamiyor ama halkin yuzde 70i asilanirsa virusun gidecegi yer kalmaz.sen aşını oldun mu? olduysan korunuyorsun demekki.
Aşı olmayan da ağır geçirmek istiyor ve riski de göze alıyor.
aşı olanlara da zaten bulaşıyor hafif atlatıyor. E problem ne ki aşı olmayana? mantığını izah et.
Biontech delta varyantina karsi etkili, bu konuda bir sorun var gibi durmuyor. 2 doz asi olmak onemli 1 doz ile saglanan koruma eksik kaliyor.hay deltasına da alfasına da bitmek bilmiyo lanet olası
sinovac ve biontek li de olsa bir şey değişmedi. yakın çevremde aşı olanlara virüs bulaştı.Toolumun belli bir yuzdesi asi olmadan pandemi tedbirlerini kaldirabilecegimiz bir korumaya ulasamiyoruz. Bu sebeple sadece asi olanlara yonelik kisitlamalarin kaldirilmasi gerekecek. Yani bu yapilmak istenmiyor. Herkeste asi yuzde 100 koruma saglamiyor ama halkin yuzde 70i asilanirsa virusun gidecegi yer kalmaz.
Simdi sorun bunda da degil ozgursunuz asi olmamakta ama sonra okula giremedik, otobuse almadilar, konserden donduk, camiye almadilar vs demeyin. Potansiyel hastaliginizi insanlara bulastirma hakkiniz yok.
Her şirket ödemiyor tabii.gerçekten bunun için para ödüyorlar mı
Yapay mı doğal mı?Olmayanları bunaltacaklar, eğer aşın yok sa mahkum hayatı bizi bekliyor.
Siz hazırlığınızı ona göre yapın.
@Hayri Cund
Bir şey bilmesem yazmam, duyum felan da değil, Aralık ayında bu postun altında grsz.
Gscimbom mobil
Sen nasıl algılıyorsan öyle.Yapay mı doğal mı?
Asinin asil amaci kisisel koruma degil kitlesel koruma saglamak ve hayatimizi normallestirebilmek.sinovac ve biontek li de olsa bir şey değişmedi. yakın çevremde aşı olanlara virüs bulaştı.
asıl tehlike de olanlar aşısız olanlar. aşılılar korunuyorsa aşıyla hafif atlatıp geçirecek zaten.
Aşılara güvenmiyorsunuz o zaman.