- 26 Aralık 2008
- 9.285
- 10.720
- 2.638
Arkadaşlar zaten gerekli açıklamayı yapmışlar ama bir uzmandan da duyalım(okuyalım) diyenler için güzel flood.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buradaki veya başka yerdeki "olun, olmayın." lafına göre gidip aşı olacak olan varsa zaten olmasın.
Ancak aşı olmuyorsa da konuya her gün girip boş yapmasın.
Virüsten kurtulmanın çözüm yollarından birisi aşı, ha hala virüse inanmıyorum deniliyorsa bu kez de korona konusuna girmeye gerek yok.
Mesela virüse inanmasam, aşı da olmayacak olsam bu konuya tek mesaj dahi yazmam, umursamıyorum demektir çünkü
Hayır seni kastetmedim, Murhanı kastettim.Dün akşam yorgundum yazamadım.
Yazdıklarınla beni kast ediyorsan yanılıyorsun.
Ne virüs yok diyorum ne aşı olmam diyorum. Sadece herkes kendi karar versin diyorum.
Bu virüsün kime ne kadar zararlı olduğu da tartışılır.
Pozitif olarak zaten 6 ay aşı olmam söz konusu değil.
6 ay dolduktan sonra yine bir değerlendirme yaparım kendime göre.
Gscimbom mobil
ülkede bilimselliği şüpheli olan bir kurumun aşısına ben güvenmezdim , dilerim ki şüpheleri ortadan kaldıran bir çalışma ile insanları ikna ederler.Toplum sağlığı riske atılacak bir konu değil çünkü.Bu olayı toplamda kaç doz aşıyla kapatırız tahmini ?
Birde 2 doz biontech olduk diyelim yerli asida çıkacak deniyor mesela tubitakin aşısıni ovuyorlar 3.doz için ileride onu tercih edebilirmiyiz yada aynı tür aşıdan devam etmekmi doğru ? @Melih Peker
Biontech niye kalbimize bu kadar vuruyor yaw normalde asilar da vuruyor muydu acaba2 sinovac dozu üstüne gece 11 sularında biontech oldum. 5 dk sonra sol bacağımda bir sızı oldu şu an geçti. 30-35 dk sonra ise çok hafif bir kalp çarpıntısı oldu o da geçti.
Sinoda olamamıştı yürüyüş yapıyordum açıdan sonra o da sebep olabilir ama bir 30 sn tedirgin ettiBiontech niye kalbimize bu kadar vuruyor yaw normalde asilar da vuruyor muydu acaba
Yani cidden kalp krizi geciriyorum sananlar falan var beni de etkiledi ilk dozdan
Dilerseniz doktorunuza danisin kimse boyle bir risk almak istemez, basit bir ilaci bile arkadas tavsiyesiyle almamak lazim burada dogrudan deri altina zerkedilen bir seyden bahsediyoruz, hayirli gunler65 yaş üstü bir yakınım 2 doz sinovac oldu. kendisinde şeker vs çoğu kronik hastalık var. 3. dozu biontech yaptırmak istiyoruz ama yan etkilerinden korkuyoruz biraz. bir sıkıntı olur mu acaba bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
geçmiş olsun, bol antikorlar diyelimBirinci doz aşımı bugün vurulmuş bulunmaktayım.
Şifa olsun. İlk gün kolda bir ağırlık oluyor.Birinci doz aşımı bugün vurulmuş bulunmaktayım.
geçmiş olsun, bol antikorlar diyelim
Şifa olsun. İlk gün kolda bir ağırlık oluyor.
Benim eşim ilk doz 3 kardeşim 2 doz biontech oldu cevremde bi sürü olanda var komşum 82 yaşında oda 2 doz oldu kolda biraz agrı dışında başka şikayet duymadım belki biraz heyacan evham yapmış olabilirsinizBiontech niye kalbimize bu kadar vuruyor yaw normalde asilar da vuruyor muydu acaba
Yani cidden kalp krizi geciriyorum sananlar falan var beni de etkiledi ilk dozdan
Corona gecirenlere tek doz yapılıyo bildigim kadarı ile 2 degilGeçen hafta ilk doz biotenchi olmuştum an itibariyle 2.dozum iptal olmuş. 2. Doz kısmında daha önce geçirilmiş covid yazıyor ve yeşille yapıldı işaretlenmiş. Daha önce covid geçirenlere 2.doz biotenchi yapmıyorlar herhalde
Vurdurmak nasıl bir duyguydu MK?Birinci doz aşımı bugün vurulmuş bulunmaktayım.